Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
"Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου1 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη2 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση3 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή4 ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»5 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Η Φ. Καρασαρλίδου επισκέφτηκε τα «Παιδιά της Άνοιξης»

από Η Άλλη Άποψη

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης", στην Αλεξάνδρεια, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους από τον κ. Νίκο Λαζή και την κα Έφη Καραγιάννη, μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Παρουσιάστηκε το έργο που πραγματοποιείται στο Κέντρο μέσω των ποικίλων δραστηριοτήτων του, όπου συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Τέθηκαν επίσης τα προβλήματα που απασχολούν τη διοίκηση του Κέντρου, όπως η μετακίνηση των παιδιών, η δημιουργία κέντρου διημέρευσης και μιας νέας δομής που θα λειτουργεί παράλληλα λόγω αύξησης των μαθητών ΑμεΑ που φοιτούν στα "Παιδιά της Άνοιξης". Η κα Καρασαρλίδου συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του Κέντρου για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν και δεσμεύτηκε ότι θα συμπαρασταθεί και θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς όφελος της δομής αυτής.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του σχολείου κ. Χαλαστάνη Θεόδωρο. Το θέμα που συζητήθηκε διεξοδικά ήταν οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου ιδιαίτερα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Όπως τονίστηκε, το χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών. Θέμα που πρέπει άμεσα να λυθεί ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Έχει διαβαστεί 510 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 598 επισκέπτες και 0 μέλη.