Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη
  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
  • ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)
  • Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!
Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια1 Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη2 Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο3 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 4 ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)5 Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

Καταγγελία για την προσαγωγή μελών του

από Η Άλλη Άποψη
Καταγγελία για την προσαγωγή μελών του

Το Μ-Λ ΚΚΕ, καταγγέλλει τον προπηλακισμό και την προσαγωγή μελών του από ασφαλίτες στο ΑΤ Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Η γραφή ενός συνθήματος σε τοίχο, την Παρασκευή 3/5 και αφού είχε ολοκληρωθεί η διανομή του προεκλογικού υλικού και η ανάρτηση χαρτονιών στην πόλη, φαίνεται πως κίνησε το «ενδιαφέρον» σε δύο ασφαλίτες. Σταμάτησαν, λοιπόν, δίπλα από το αμάξι και αφού πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο σε όλους καθώς και στο αυτοκίνητο των μελών μας κατέσχεσαν το σπρέι και μία προκήρυξη της…Μαθητικής Πορείας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, σύρανε τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ στο ΑΤ Πολυγύρου για να συνεχιστεί η εξακρίβωση στοιχείων, κατά τη διάρκεια της οποίας προκλητικά καταγράφηκε η πολιτική τους ιδιότητα ως μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ. Ακόμα, η Ασφάλεια απείλησε ότι θα κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου για το «βανδαλισμό» του τοίχου με τη διάταξη για τη «φθορά ξένης περιουσίας», κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

Το αν ήταν τυχαία η προσαγωγή αυτή ή έγινε μετά από καταγγελία λίγο μας νοιάζει.
Το κρίσιμο είναι ότι αυτή η κίνηση της Ασφάλειας Πολυγύρου έχει στόχο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση μας.

Για το Μ-Λ ΚΚΕ είναι δεδομένο πως για να περάσει η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική και της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το ντόπιο καθεστώς έχει ανάγκη να ασκήσει πολιτική περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων, να προωθήσει τον εκφασισμό της δημόσιας και πολιτικής ζωής, να ασκήσει τρομοκρατία απέναντι σε όποιον σηκώνει κεφάλι.

Από τη μία τα κυρίαρχα αστικά κόμματα παρελαύνουν πρωί-βράδυ σε κρατικά και σε ιδιωτικά κανάλια και πραγματοποιούν προεκλογική καμπάνια με τα λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή τα λεφτά του λαού που του τα παίρνουν χωρίς να τον ρωτήσουν. Από την άλλη, το Μ-Λ ΚΚΕ που από θέσεις αρχής βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το καθεστώς του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας ολιγαρχίας και αρνείται κάθε άμεση και έμμεση κρατική χρηματοδότηση, απολαμβάνει τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, ενώ η γραφή ενός συνθήματος θα θεωρηθεί παράνομη, η αφισοκόλληση θα θεωρηθεί παράνομη, ακόμα και η διανομή προεκλογικού υλικού σε ορισμένους χώρους μπορεί να θεωρηθεί και αυτή παράνομη.

Ας είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι το Μ-Λ ΚΚΕ δεν τρομοκρατείται ούτε εκφοβίζεται με τέτοιες ενέργειες. Θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά και πλατιά τον αγώνα του και την προεκλογική εξόρμησή του, ενάντια στην πολιτική της φτώχειας και της τρομοκρατίας, για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, για μια Ελλάδα Ειρηνική, Δημοκρατική, Ανεξάρτητη και Σοσιαλιστική.

Γραφείο Τύπου της Κ.Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ

Έχει διαβαστεί 435 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 563 επισκέπτες και 0 μέλη.