Δευτέρα, 14 Οκτ, 2019

  • Απαιτούμενη τιμή
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ
  • «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)»
  •  Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας
  • Δεν ήξερε...αλλά ήξερε!
  • Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις αναπτύσσονται στις κουρδικές περιοχές
Απαιτούμενη τιμή1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ2 «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)» 3  Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας4 Δεν ήξερε...αλλά ήξερε!5 Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις αναπτύσσονται στις κουρδικές περιοχές6

Το Σχόλιο της Ημέρας

O K.Βοργιαζίδης στην Συκία και στα παλατίτσια

print
email
από Η Άλλη Άποψη
O K.Βοργιαζίδης στην Συκία και στα παλατίτσια

Στην Συκιά και τα Παλατίτσια συνέχισε το Σάββατο τους δημόσιους διαλόγους του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στις συζητήσεις του με τον κόσμο τόνισε ότι παρότι τα προηγούμενα 3,5 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά, έγινε έργο στον δήμο. Ο κ. Βοργιαζίδης ανέφερε ακόμη ότι ως δήμαρχος θα δέχεται κόσμο για συζήτηση προβλημάτων και στα χωριά.

 

Στην Συκιά ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι υπογράφηκε η σύμβαση για να αποκατασταθεί το προβληματικό σημείο του οδοστρώματος έξω από το χωριό και πρόσθεσε ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών οφείλεται μόνο στον καιρό. Επίσης σημείωσε ότι στόχος του είναι η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και πρόσθεσε ότι έγινε μελέτη σκοπιμότητας για την κατασκευή λιμνοδεξαμενής που θα εξυπηρετήσει ανάγκες άρδευσης. Από τους τοπικούς κατοίκους ζητήθηκε η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων και η καλλιέργεια των πηγών για να μην χάνεται νερό.

 

Στα Παλατίτσια ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι κατατέθηκε για χρηματοδότηση η μελέτη αποχέτευσης και πρόσθεσε ότι αλλάχθηκε ο μηχανολογικός εξοπλισμός στο δίκτυο άρδευσης. «Έχουμε καταθέσει πρόταση για εφεδρικό εξοπλισμό άρδευσης ενώ θέλουμε να κάνουμε λιμνοδεξαμενές άρδευσης στο βουνό» πρόσθεσε ο κ. Βοργιαζίδης. Κάτοικοι Παλατιτσίων ζήτησαν καθαρισμό ρεμάτων.

 

Έχει διαβαστεί 519 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΝΝΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 134 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά