Δευτέρα, 26 Οκτ, 2020

 • Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού από τον Δήμο Νάουσας
 • H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της 28ης Οκτωβρίου.
 • Υποστηρίζουμε τον Θηλασμό για έναν πιο Υγιή Πλανήτη
 • Κλειστή μέχρι 6 Νοεμβρίου όλη η Γ΄ τάξη του ΕΠΑΛ Βέροιας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
 • Διαδικτυακό Σεμινάριο
 • ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ... 150.000 ευρώ για «πειράματα», μάλλον είναι πολλά κύριε Δήμαρχε !
Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού από τον Δήμο Νάουσας1 H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της 28ης Οκτωβρίου.2 Υποστηρίζουμε τον Θηλασμό για έναν πιο Υγιή Πλανήτη3 Κλειστή μέχρι 6 Νοεμβρίου όλη η Γ΄ τάξη του ΕΠΑΛ Βέροιας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού4 Διαδικτυακό Σεμινάριο5 ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ... 150.000 ευρώ για «πειράματα», μάλλον είναι πολλά κύριε Δήμαρχε !6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Πώς κλέβει τη λαϊκή περιουσία ο νέος πτωχευτικός κώδικας

Το νέο αντιλαϊκό έκτρωμα (πτωχευτικό κώδικα) καθιερώνεται για πρώτη φορά η πτώχευση φυσικού προσώπου, δηλαδή ενός μισθωτού, αγρότη, ελεύθερου επαγγελματία, όταν δεν πληρώνει το 40% των ληξιπρόθεσμων οφειλών για έξι μήνες και η συνολική του οφειλή ξεπερνά τα 30.000 ευρώ. Ο πτωχευτικός κώδικας αφορά το σύνολο του ιδιωτικού χρέου... Περισσότερα

Χρήστος Τσιούντας: «Δεν είναι πλέον αρχηγός μου η Γεωργία Μπατσαρά»

από Η Άλλη Άποψη
Χρήστος Τσιούντας: «Δεν είναι πλέον αρχηγός μου η Γεωργία Μπατσαρά»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στην «ΕΛΙΑ» ο δημοτικός σύμβουλος (και πρώην δήμαρχος δήμου Δοβρά) της παράταξης "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" Χρήστος Τσιούντας.

Αφορμή τα όσα συνέβησαν στην παράταξη του με αφορμή την επιλογή-πρόταση προς την δημοτική αρχή για τους αντιδημάρχους από την πλευρά της παράταξής του. Χαρακτήρισε μάλιστα ορισμένα απ’ αυτά και ως «ευτράπελα» γι’αυτ’ο και δεν απέφυγε στην ομιλία τους και στις απαντήσεις του το χιούμορ «για να ευθυμήσουμε λόγω των ημερών της πανδημίας».

Ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον χώρο της Ν.Δ,«ήμουν μέλος από το 1977-2013», καθώς και ότι ψήφισε και στηρίζει τον Α. Βεσυρόπουλο με το οποίο συναντήθηκε από το 2012 «όλο και όλο 3 φορές, παρά την κατηγορίας της κας Μπατσαρά ότι δήθεν μπαινοβγαίνω στο γραφείο του». Φυσικά στο τέλος της συνέντευξης του σημείωσε με νόημα ότι «άγραφος νόμος στη Ν.Δ είναι ότι όποιος αρχηγός χάνει σε εκλογές παραιτείται» , ασκώντας κριτική στην Γ. Μπατσαρά που «ενώ έχασε παταγωδώς στις εκλογές όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά αυτοεπιβραβεύτηκε».

Αναφερόμενος με λεπτομέρειες στο χρονικό των ενδοπαραταξιακών διαδικασιών, σημείωσε ότι μέχρι τότε (30 και 31/8) δεν υπήρχαν ουσιαστικά προβλήματα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην 30η Αυγούστου όπου και κλήθηκε στο Δημαρχείο της Βέροιας για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν την αλλαγή αντιδημάρχων. Όπως ο ίδιος δήλωσε δέχθηκε μια έντονη και ξαφνική επίθεση από την κα Μπατσαρά, όσων αφορά την ΑΝΗΜΑ, για το θέμα του οποίου ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος, και για ερώτημα που διατύπωσε ο κος Αγγέλου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης αναφέρθηκε στην διαδικασία κι όσα ορίζει ο νόμος για την εκλογή των αντιδημάρχων από την συνεργαζόμενη παράταξη. «Η Γεωργία Μπατσαρά έπρεπε να είναι ήδη ενημερωμένη, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

Μιλώντας για τις δυο συναντήσεις που πραγματοποίησε η παράταξη με στόχο την επιλογή αντιδημάρχων, ο κ. Τσιούντας είπε ότι στην πρώτη δεν κατέληξαν πουθενά. Την επόμενη (31/8), τελευταία ημέρα που έπρεπε να γίνει η συνεδρίαση για  να δοθεί η απόφαση στον Δήμαρχο, έγινε η επιλογή των τριών αντιδημάρχων με 5 ψήφους υπέρ και 2 κατά ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρχηγού όποιος δεν θα ψήφιζε την πρότασή της «έθετε εαυτόν εκτός παράταξης». Σημείωσε ακόμη ότι οι προτάσεις της Γ. Μπατσαρά είχαν «διαρρεύσει» σε τοπικό ΜΜΕ, ενώ και ήταν γνωστές σε υπάλληλο του δήμου που έφερε μάλιστα το πρακτικό για υπογραφή πριν ακόμη αποφασίσει η παράταξη.

Επίσης απάντησε σε κατηγορίες που τον προσάπτουν ότι το «κάνει για τα χρήματα της αντιδημαρχίας» όπως Για τα χρήματα» σημειώνοντας ότι εγκατέλειψε τη θέση του στην τράπεζα για να γίνει δήμαρχος Δοβρά, παίρνοντας τα μισά χρήματα που έπαιρνε από εκεί», ενώ με βάση τον «Κλεισθένη» (δεν γνωρίζει τώρα τι συμβαίνει με τις αλλαγές σ’αυτόν) ως «συνταξιούχος δεν δικαιούται». Σε ερώτημα εάν κάνει συζητήσεις με άλλες παρατάξεις και δη του κου Παυλίδη είπε πως δεν έχει γίνει καμία. Πάντως το σίγουρο είναι όπως τόνισε και ο ίδιος ότι θα υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά για το εάν και στο μέλλον η παράταξη της Γ. Μπατσραά θα είναι πλέον αξιωματική αντιπολίτευση…

Όσον αφορά την εκτίμησή του για τον δήμαρχο υπογράμμισε ότι «από το 201 έχω τονίσει ότι είναι σοβαρός».Επίσης ρωτήθηκε για τις θέσεις ευθύνης που κατέχει. Για αυτή του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β’Θμιας σημείωσε ότι έγινε με πρόταση του Δημάρχου και ψηφίστηκε από το Δ.Σ, ενώ γι’αυτή του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής έγινε μετά από πρόταση της παράταξης, οπότε θα αντιμετωπιστεί. Αναφορές έκανε και για τον πρώην αντιδήμαρχο Στάθη Κελεσίδη, σημειώνοντας ότι η αντικατάστασή του σημαίνει ότι αυτός είναι ο «αποτυχημένος;» Όμως η Γ. Μπατσαρά σε συνέντευξή της τον χαρακτήρισε «επιτυχημένο. Άρα γιατί τον αντικατέστησε;»

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις…

 

 

 

Έχει διαβαστεί 286 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 8 ως 21 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 9 ως 21 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 868 επισκέπτες και 0 μέλη.