του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Κοινή δράση με το γερανοφόρο όχημα της ΕΛΑΣ πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία
από Η Άλλη Άποψη
Με κοινό στόχο πραγματοποιούνται εξορμήσεις από την Δημοτική Αστυνομία και το γερανοφόρο όχημα της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση – πρόληψη τροχονομικών παραβάσεων. Μέχρι στιγμής καταλογίστηκαν πρόστιμα, αφαιρέθηκαν πινακίδες και απομακρύνθηκαν παράνομα σταθμευμένα οχήματα που εμπόδιζαν.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση για την ομαλότερη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και ιδίως σε σημεία με αυξημένη παραβατικότητα όπως σε χώρους στάθμευσης ΑΜΕΑ, σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, Χώρους Φορτοεκφορτώσεων κλπ.