του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Ξεκίνησαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., οι πληρωμές των έργων του τοπικού προγράμματος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.
από Η Άλλη Άποψη
Ξεκίνησαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., οι πληρωμές των έργων του τοπικού προγράμματος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. Άξονας 4 – Προσέγγιση LEADER, τα οποία αποτελούν συνεχιζόμενες πράξεις της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο Π.Α.Α. 2014-2020, του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και είναι επενδύσεις ψυγεία – διαλογητήρια, οικοτεχνίες παραγωγής μαρμελάδων, παραγωγής αιθέριων ελαίων, μονάδας κατασκευής ξύλινων επίπλων, πολιτιστικών συλλόγων για την προμήθεια στολών και εξοπλισμού.
Κατά το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν μερικές πληρωμές σε 11 έργα, η υλοποίηση των οποίων συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επενδυτές, τα στελέχη της Μονάδα Τοπικής Ανάπτυξης του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και τα στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την άψογη συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές αυτές, σε μια περίοδο αλλαγής του θεσμικού πλαισίου και της διαδικασίας πληρωμών.