του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Η Λαϊκή Ενότητα Ημαθίας για την πρωτοφανή εκστρατεία τρομοκράτησης των πρώην εργαζομένων της εταιρίας "Παπαδόπουλος-Παγούρας ΑΒΕΕ" στην Πατρίδα
από Η Άλλη Άποψη
Η Λαϊκή Ενότητα Ημαθίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους πρώην εργαζόμενους της εταιρίας "Παπαδόπουλος-Παγούρας ΑΒΕΕ" στην Πατρίδα, οι οποίοι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 21/3 έγιναν αποδέκτες μιας πρωτοφανούς εκστρατείας τρομοκράτησης από ασυνήθιστα ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ασφάλειας και της αστυνομίας, με την πρόφαση ότι η επιχείρηση έχει καταλειφθεί από αναρχικούς, παρόλο που η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εις γνώση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ο οποίος συμμετείχε πριν από λίγες μέρες σε συνέλευση των εργαζομένων και των αλληλέγγυων, με πολυάριθμη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον βουλευτή κο Χρήστο Αντωνίου.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η ασυνέπεια της κυβερνητικής τακτικής μεταξύ λόγων και έργων, απέναντι σε ανθρώπους που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή, σε αντιπαράθεση με την αποδεδειγμένα ανάλγητη συμπεριφορά της όποιας εργοδοσίας και των ενδοεταιρικών συγκρούσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώην εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και προχώρησαν στην κατάληψη του εργοστασίου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και γενικά πάσης φύσεως οφειλές, για τα οποία η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί θετικά ήδη από το 2014.
Προφανώς το γνωστό σύνθημα «Ή με το κεφάλαιο ή με τον εργάτη» έχει απαντηθεί.