Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:00΄μ.μ. στο café Beluga, στη Βέροια, στη συνέντευξη τύπου, για την ανακοίνωση-παρουσίαση των πρώτων ονομάτων υποψήφιων συμβούλων για τον Δήμο Βέροιας με την Λαϊκή Συσπείρωση και με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Μελιόπουλο.
Επίσης θα ανακοινωθούν-παρουσιαστούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.