Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Με όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φως και χαρά «πλημμύρισε» η κεντρική πλατεία της Νάουσας στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου

από Η Άλλη Άποψη
Με όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φως και χαρά «πλημμύρισε» η κεντρική πλατεία της Νάουσας στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Με αγάπη, φως, χαρά και όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» το βράδυ της Παρασκευής (16.12.2022) το κέντρο της Νάουσας στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων  και πλήθους κόσμου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα που ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο  Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία και στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ εντυπωσιακά  πυροτεχνήματα “φώτισαν” τα βλέμματα κατοίκων.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν  όμορφες μελωδίες από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»,  τον Συλλόγου «ενCanto», καθώς και χορευτικές δράσεις από το τμήμα σύγχρονου χορού της  «Εστίας Μουσών»,   του Συλλόγου Χοροκίνησης «Body Control» και του Χοροαθλητικού Συλλόγου «Alma».

Επίσης, στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα,  γλυκίσματα, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί κ.ά. 

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής  το τμήμα ντεκουπάζ (decoupage) και μικτής τεχνικής (mixedmedia) των Εικαστικών Εργαστηρίων του δήμου διοργάνωσε στην πλατεία Καρατάσου εικαστική δράση κατασκευής χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών (γούρια) για το νέο έτος με τη συμμετοχή των παιδιών, ενώ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar με την συμμετοχή των φορέων: Ειδικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ, και «Υφάδι» Νάουσας.

Όμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με φωταγώγηση δέντρων, μουσικών δράσεων κ.ά.  τις προηγούμενες ημέρες και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας.


Έχει διαβαστεί 635 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 907 επισκέπτες και 0 μέλη.