Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Μήνυμα αγάπης από τον Έρασμο στους πρόσφυγες στην Αγια Βαρβάρα

από Η Άλλη Άποψη
Μήνυμα αγάπης από τον Έρασμο στους πρόσφυγες στην Αγια Βαρβάρα

Με διάθεση να προσφέρουν λίγη χαρά και αισιοδοξία, μέλη του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες στον οργανωμένο χώρο φιλοξενίας, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγ. Βαρβάρα.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην στρατοπέδου με τις ζωγραφιές των μικρών παιδιών να στολίζουν τους τοίχους, αποτυπώνοντας το δράμα των ξεριζωμένων από την πατρίδα τους προσφύγων, οι κυρίες του Συλλόγου «ΕΡΑΣΜΟΣ» υποδέχθηκαν γυναίκες και μικρά παιδιά, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου Ολυμπία Λαζαρίδου, με την βοήθεια μεταφραστή, αναφέρθηκε επιγραμματικά στους σκοπούς του Έρασμου, που ενθαρρύνει και προστατεύει γυναίκες οι οποίες έχουν υποστεί βία, ώστε να σπάσουν την σιωπή τους και να αποδράσουν από το κακοποιητικό περιβάλλον. Επιστρατεύοντας τη διεθνή γλώσσα των ήχων η μουσική τριάδα, Κατερίνα Σωτηρίου αρμόνιο- τραγούδι, Κωστής Χαλάτσης κιθάρα- τραγούδι και Δημήτρης Κύρτσος μπουζούκι, διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μητέρες μαζί με τα παιδιά τους σηκώθηκαν να χορέψουν προσπαθώντας να μιμηθούν τα βήματα παραδοσιακών ελληνικών χορών. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενου πρόσφυγες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εδέσματα που πρόσφεραν χορηγοί και άλλα που παρασκεύασαν μέλη και φίλες του Έρασμου.

Τα χαμόγελα περίσσευαν στα χείλη των μικρών παιδιών, όταν τους προσφέρθηκαν παιχνίδια και γλυκίσματα.

Ήταν άλλη μία δράση του Συλλόγου «ΈΡΑΣΜΟΣ» που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η αρμονική συνύπαρξη μεταξύ των δύο λαών είναι εφικτή.

Έχει διαβαστεί 378 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 696 επισκέπτες και 0 μέλη.