Κυριακή, 25 Αύγ, 2019

  • Η Φ. Καρασαρλίδου για την κινητοποίηση στην "Τάφρο 66"
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 565)
  • Κόψε, ράψε, κρύψε, κάτι θα βγει…  Ή τι ειπώθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και «δεν το άκουσε» η περιφερειακή αρχή
  • Υποκριτικός ο καβγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο
  • «Φωνή» της ΕΕ
  • Η ποντιακή παράσταση γέλιου του καλοκαιριού τώρα και στην πόλη μας!!!
Η Φ. Καρασαρλίδου για την κινητοποίηση στην "Τάφρο 66"1 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 565)2 Κόψε, ράψε, κρύψε, κάτι θα βγει…  Ή τι ειπώθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και «δεν το άκουσε» η περιφερειακή αρχή3 Υποκριτικός ο καβγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο4 «Φωνή» της ΕΕ5 Η ποντιακή παράσταση γέλιου του καλοκαιριού τώρα και στην πόλη μας!!!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Νάουσα: “Ένα ταξίδι απόκτησης ταυτότητας και χαρακτήρα”

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Η παρουσίαση της μελέτης του Branding του Δήμου Νάουσας έγινε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού 'Χρήστος Λαναράς' (αίθουσα Βέτλανς), από τον κ. Χρήστο Χέλμη, επικεφαλής της πολύ γνωστής στον χώρο εταιρείας Colibri.

Ο κ. Χέλμης αναφέρθηκε στο ιστορικό και τη μεθοδολογία της σύνταξης της μελέτης, ως προϊόν συνεντεύξεων τουλάχιστον 50 ανθρώπων του Δήμου, από τον χώρο της Διοίκησης, του Δημοτικού Συμβουλίου, των φορέων και της νεολαίας, με στόχο την αποτύπωση της οπτικής ταυτότητας της περιοχής σε ένα clipart, το οποίο θα αποτελεί σήμα κατατεθέν του Δήμου στον τομέα του Τουρισμού, των Υπηρεσιών εν γένει και της Παραγωγής, με σκοπό την προώθηση του προϊόντος εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας.

Με την παρέμβαση και σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Δήμου, αλλά με βαρύνουσα την άποψη του μελετητή, η μελέτη κατέληξε σε τέσσερα σήματα brand για την τελική επιλογή του ενός αντιπροσωπευτικού.

Ο κ. Χέλμης τόνισε ότι η Νάουσα είναι στην εκκίνηση της απόκτησης brand, που αυτό για να γίνει εκτός από την επιλογή του σήματος και του σχετικού συνθήματος που θα το συνοδεύει (Tag Line) απαιτεί να υπηρετηθούν αυτά σε επίπεδο ποιότητας Υπηρεσιών και Παραγωγής. 

Το τρίπτυχο ανάδειξης στο οποίο κατέληξε η μελέτη έχει να κάνει με την ευρεία έννοια της Τέχνης της περιοχής (Art, όπου συμπεριλαμβάνονται οι δυνατότητές της στη Γεωργία, τον Πολιτισμό και την Ιστορία), τη φυσική της ομορφιά (Nature) και τέλος τις δυνατότητες που δίνει στον επισκέπτη για χαλάρωση (Relaxation).

Μιλώντας για τη μελέτη και τον σχεδιασμό του Δήμου αναφορικά με την απόκτηση Brand ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το Βrand είναι μια στρατηγική επιλογή της Διοίκησης και βάση για την αειφόρο ανάπτυξη του Δήμου, μιας περιοχής που δεν έχει την τύχη της μοναδικότητας, ωστόσο διαθέτει ποικιλία συγκριτικών πλεονεκτημάτων και πλεόνασμα ανθρώπινου δυναμικού και δράσης εδώ και πολλά χρόνια στον πολιτισμό και την παραγωγή της.

"Είναι ένα ταξίδι απόκτησης ταυτότητας και χαρακτήρα για το τοπικό μας προϊόν, που πρέπει πιστά να υπηρετήσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, για τη Νάουσα του αύριο" τόνισε ο Δήμαρχος.

Έχει διαβαστεί 145 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 31 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1 μποφόρ

Κυριακή, 25 Αυγούστου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 20 ως 35 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Δευτέρα, 26 Αυγούστου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 35 °C
Άνεμος Α 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 144 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά