Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Νάουσα: Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο
από Η Άλλη Άποψη
ΣτηΝάουσαμαχητική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο. Κατά την προσυγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφανιών από τα σωματεία στο μνημείο Βουτυρά Γιώργου (πρώτου πρόεδρου του ΕΚΝ) που δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους της εργοδοσίας το 1946.
Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν με πορεία προς την Κεντρική πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση. Χαιρετισμοί έγιναν εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», από τον πρόεδρο, Τσιουλάκο Δημήτρη, εκ μέρους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δήμου Νάουσας από το Ρηγόπουλο Κώστα, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, εκ μέρους του Σωματείου εργαζομένων στη Νηματουργία Βαρβαρέσος από τον πρόεδρο Κουτσουπιά Παναγιώτη, από το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών χαιρέτισε ο πρόεδρος Διάκογλου Γιάννης, επίσης ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας Τούπος Γρηγόρης.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Κύρκας Αλέκος αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ του ΕΚΝ. Μετά τη λήξη της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία προς το Δημαρχείο Νάουσας και κατατέθηκε στο δήμαρχο από αντιπροσωπεία του Σωματείου του Βαρβαρέσου κείμενο με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.