Διαθέσιμο είναι από την Παρασκευή 24 Απρίλη το ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα στους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube. Πρόκειται για μια δουλειά που δεν περιορίζεται σε μια τυπική ιστορική αναδρομή, αλλά επιχειρεί να αποδώσει με ζωντανό και άμεσο τρόπο το βάρος και το περιεχόμενο της θυσίας της Πρωτομαγιάς το... Περισσότερα
Νάουσα:Συνεχίζονται τα προγράμματα "Άθληση για Όλους"
από Η Άλλη Άποψη
Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο του «Άθληση για Όλους» έχουν ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση των προγραμμάτων: 1)«Άθληση και Γυναίκα», 2) «Κολύμβηση και Γυναίκα», 3) «Άθληση και Παιδί», 4) «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» και 5) « Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία».
Έχουν ήδη προσληφθεί οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και το πρόγραμμα υλοποιείται στις Δημοτικές Ενότητες Νάουσας, Ανθεμίων και Ειρηνούπολης και περιλαμβάνει προγράμματα αεροβικής γυμναστικής και κολύμβησης. Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι μέχρι τις 31/7/2017.
Το πρόγραμμα μαθημάτων των τμημάτων καταρτίζεται από τους εκπαιδευτές Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
κ. Ευδοξία Τόσιου (πρόγραμμα κολύμβησης, τηλ.: 6979666302 – σε Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου. Θα λειτουργήσουν και τμήματα αεροβικής γυμναστικής στο Γυμναστήριο του Κολυμβητηρίου για τους συνοδούς των παιδιών από τους συλλόγους κολύμβησης, που μπορούν να αθλούνται στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του Κολυμβητηρίου, όσο τα παιδιά τους κολυμπούν στην πισίνα )