Τρίτη, 20 Οκτ, 2020

 • Ο Δήμος Νάουσας σε συμμετοχικό εργαστήριο για τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και τον πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό στην 18η Ευρωπαϊκη Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων
 • Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στον ορεινό όγκο του Βερμίου από τον Δήμο Νάουσας και αθλητικά σωματεία
 • Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό. Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε υποδομές
 • ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
 • Κερκόπορτα για λοκ άουτ αναζητεί η κυβέρνηση
 • Στις Τοπικές Κοινότητες Κοπανού και Επισκοπής ο Δήμαρχος Νάουσας στο πλαίσιο της «Ώρας του Δημάρχου»
Ο Δήμος Νάουσας σε συμμετοχικό εργαστήριο για τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και τον πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό στην 18η Ευρωπαϊκη Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων1 Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στον ορεινό όγκο του Βερμίου από τον Δήμο Νάουσας και αθλητικά σωματεία 2 Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό. Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε υποδομές 3 ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ4 Κερκόπορτα για λοκ άουτ αναζητεί η κυβέρνηση5 Στις Τοπικές Κοινότητες Κοπανού και Επισκοπής ο Δήμαρχος Νάουσας στο πλαίσιο της «Ώρας του Δημάρχου»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τέρμα τα παραμύθια

Οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά επιβεβαιώνουν ξανά τα αδιέξοδα της πολιτικής εμπλοκής της χώρας στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια και τους ανταγωνισμούς. Την πολιτική αυτή υπηρετούν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις, που προκαλούν και κοροϊδεύουν τον λαό, παρουσιάζοντας τους Ευρωατλαντικούς «συμμάχους» ως «εγγυητές» της ειρήνης και της ... Περισσότερα

Νέο καθεστώς λειτουργίας στις δομές της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»

από Η Άλλη Άποψη
Νέο καθεστώς λειτουργίας στις δομές της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει εκ νέου το καθεστώς λειτουργίας των Δομών της, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τη λήψη των έκτακτων μέτρων, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου. Το νέο καθεστώς αφορά στο Σπίτι της Βεργίνας, στη Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και στο Κέντρο Αναφοράς, ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό, παρά μόνο με τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Αναλυτικά το νέο καθεστώς λειτουργίας:

 

1. Το Σπίτι της Βεργίνας λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτό δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Σπίτι, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Ελίζα Καραβασίλη στο 2331092870.

2. Η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτή δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με τη Στέγη, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Καλλιόπη Μπασιούρη στο 2331060870.

3. Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και υποστηρίζει τα ωφελούμενα παιδιά με ποικίλους τρόπους και ειδικό πρόγραμμα (τηλεκπαίδευση, παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, ανάθεση ειδικών καθηκόντων, διεξαγωγή διαγωνισμών, παροχή σίτισης κλπ). Όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Κέντρο, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στο 2331072303.

4. Το Κέντρο Αναφοράς δέχεται κάθε αναφορά και καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ή άσκησης βίας κατά παιδιών και εφήβων, στο 2331023700. Περιστατικά που χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη παραπέμπονται στην Ψυχολόγο κ. Μαρία Πανταζή και αντιμετωπίζονται αναλόγως. Το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος λειτουργούν από τηλεφώνου, για εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από αναφορά στο ίδιο νούμερο.

Η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2331029571, είτε για θέματα διοικητικής μέριμνας, εθελοντισμού και πληροφοριών, είτε για θέματα δωρεών, επικοινωνώντας με τον Δ. Διευθυντή κ. Βαλάντη Καραγιάννη και με τον υπεύθυνο εθελοντισμού και επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, στο τηλ. 6944661092.

Έχει διαβαστεί 129 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος ΒΔ 1 μποφόρ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 7 ως 19 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 8 ως 19 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 685 επισκέπτες και 1 μέλος.