Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια
  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια1 "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου2 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη3 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση4 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή5 ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην Έκθεση Beyond 4.0 . SMART VILLAGE

από Η Άλλη Άποψη
Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην Έκθεση Beyond 4.0 . SMART VILLAGE

Δυναμικό παρόν στην Έκθεση Beyond 4.0 και στο SMART VILLAGE δίνει ο Δήμος Βέροιας με την ενεργή συμμετοχή του στο συνέδριο για την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO) στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ, ο Δήμος Βέροιας θα προβάλλει τις πλατφόρμες και εφαρμογές που έχει υλοποιήσει σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης δημοτών και επιχειρήσεων. Παράλληλα στελέχη του Δήμου θα έχουν σειρά επαφών με σκοπό την ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που αυτή προσφέρει στις σύγχρονες έξυπνες πόλεις.

Η ατζέντα της Έκθεσης Beyond 4.0 περιλαμβάνει ομιλίες, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, σεμινάρια και εργαστήρια παράλληλα με μία σειρά συμπληρωματικών δράσεων. Οι θεματικοί τομείς της έκθεσης αφορούν τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής, όπως είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Αγροτική Οικονομία, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία.

Το σύγχρονο πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης και η προοδευτική της πορεία θα αναδειχθεί στις παράλληλες εκδηλώσεις της BEYOND 4.0, με το Ετήσιο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου όπου θα συμμετέχουν δήμαρχοι όλης της χώρας και εκπρόσωποι των δήμων. Στο επίκεντρο θα τεθεί η αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που έχει μπροστά της η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε ένα συνέδριο που θα θέσει σε τροχιά εκκίνησης όλες τις διαδικασίες για το «αύριο» της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

 

 


Έχει διαβαστεί 569 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 889 επισκέπτες και 0 μέλη.