Τετάρτη, 17 Ιούλ, 2019

  • Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας
  • Τιμές και παράσημα...
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ»
  • «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: Για τη συγκρότηση του προεδρείου του ΔΣ της ΟΛΜΕ
  • Ανοιχτά παζάρια...
  • ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Συνταγματική η κατάργηση 13ου και  14ου μισθού στο δημόσιο
Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας1 Τιμές και παράσημα...2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ»3 «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: Για τη συγκρότηση του προεδρείου του ΔΣ της ΟΛΜΕ4 Ανοιχτά παζάρια...5 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Συνταγματική η κατάργηση 13ου και  14ου μισθού στο δημόσιο6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ο Κωνσταντίνος Ρίζος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό "Δράση με γνώση" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Ο Κωνσταντίνος Ρίζος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό "Δράση με γνώση" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

Δήλωση:

Όταν κλήθηκα από τον Δήμαρχό μας κύριο Βοργιαζίδη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ», ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά για τρείς λόγους.

Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος ήταν ότι μου ζητήθηκε από έναν άνθρωπο έντιμο, ταπεινό και δραστήριο που τα τελευταία χρόνια κατά την μέχρι τώρα θητεία του, με την προσπάθειά του, σε πλήρη συνεννόηση με τους συνεργάτες του κατάφερε να βελτιώσει τους οικονομικούς δείκτες το Δήμου, να αναδείξει και να αναπτύξει τουριστικά τον τόπο μας, να στηρίξει δραστικά τις ευάλωτες ομάδες, να βελτιώσει κτίρια σχολικά και αθλητικές εγκαταστάσεις, να αναβαθμίσει πολιτιστικά την πόλη και τα χωριά και τόσα άλλα που σαφώς βελτίωσαν την ποιότητα ζωής μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θεώρησα τιμή μου που απευθύνθηκε ο κύριος Βοργιαζίδης στο πρόσωπό μου για τη συμμετοχή μου, γεγονός που μου δημιουργεί την πεποίθηση ότι με την μέχρι τώρα παρουσία μου στην κοινωνία της πόλης με την εργασία και τις δραστηριότητές μου απέδειξα ότι ίσως θα μπορούσα να βάλω ένα λιθαράκι στην προσπάθεια βελτίωσης του τόπου.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι θεωρώ, και δεν είναι εγωιστικό, ότι έχω πια την ωριμότητα να κάνω σκέψεις, προτάσεις και να συμμετάσχω σε αποφάσεις που ως σκοπό θα έχουν το κοινό όφελος και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου.

Θεωρώ ότι συμμετέχω σε μια ομάδα με άξιους, δραστήριους, δημοκράτες συνυποψήφιους που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες στους συνδημότες τους με γνώμονα την ηθική και την αξιοπρέπεια!

 

Βιογραφικό:

ΡΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1965. Ο πατέρας μου ήταν δάσκαλος και η μητέρα μου νοικοκυρά. Παντρεύτηκα τη δασκάλα Χαρούλα Καρολίδου και αποκτήσαμε δυο παιδιά, τον Μιχάλη, και τον Κώστα που είναι φοιτητές. Σπούδασα Ιατρική στο ΑΠΘ και πήρα την ειδικότητα της ουρολογίας. Εργάζομαι  ως ιδιώτης Χειρουργός Ουρολόγος στη Βέροια ως σήμερα. Διετέλεσα επιμελητής στην Ουρολογική κλινική Βέροιας από το 2003 ως το 2006. Είμαι υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος της Κλινικής «Ευαγγελισμός» στη Βέροια. Συμμετείχα σε αρκετές επιστημονικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις  σχετικές με το αντικείμενο της ειδικότητάς μου.

 Από την ηλικία των 15 ετών ασχολούμαι με πολιτιστικές ( λογοτεχνικές, μουσικές)  δραστηριότητες , και εργάστηκα εθελοντικά στη δεκαετία του ΄80 στην Αντωνιάδειο  Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών για τη διεκπεραίωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων, ως συντονιστής και παρουσιαστής. Συμμετείχα  αργότερα, στην παραγωγή και  παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών στο Διαδημοτικό Ραδιόφωνο Νομού Ημαθίας για αρκετά χρόνια. Ως μουσικός συμμετείχα και συμμετέχω σε αρκετά μουσικά σχήματα του τόπου (σύγχρονα και παραδοσιακά) και μαζί με τα δυο παιδιά μου δημιουργήσαμε  εδώ και πέντε χρόνια ένα μουσικό σχήμα τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ που δραστηριοποιείται  αφιλοκερδώς στον τόπο μας για συναυλίες αλληλεγγύης  σε ευπαθείς ομάδες του τόπου μας.

Ένας δήμος έχει πολλές ανάγκες όσον αφορά τη χωροταξία, την πολεοδομία, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα της αγροτικής για τον τόπο μας, το περιβάλλον, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω στην επίλυση όσο περισσότερων προβλημάτων του δήμου μας, αλλά κυρίως να συμβάλλω με την μικρή μου πείρα στα ζητήματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την τέχνη, μέσα από την ενίσχυση του τοπικού δυναμικού που ασχολείται με τον πολιτισμό(μουσική, θέατρο, εικαστικά κ.α.)γιατί θεωρώ ότι ως τώρα υποβαθμίστηκε η  αξία και η προσπάθεια όλων αυτών των πολιτιστικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και έχουν σίγουρα  να μας δείξουν πολλά και καλά!

« ….Πώς είναι δυνατόν μια κοινότητα που στερείται την πολιτιστική της διάσταση να μπορεί να αναπτυχθεί; Ο πολιτισμός είναι η ψυχή της κοινωνίας. Ο πολιτισμός, η τέχνη και η δημιουργία, δεν είναι λιγότερο σημαντικά από το εμπόριο, την οικονομία, την τεχνολογία».

                                                                                              ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1983

 

Έχει διαβαστεί 237 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 27 °C
Άνεμος ΒΑ 2 μποφόρ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 29 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 145 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά