του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Ο Παύλος Παυλίδης υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Την ανακοίνωση του για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Βέροιας γνωστοποίησε ο Παύλος Παυλίδης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην «ΕΛΙΑ» το πρωί της Κυριακής 14/10. Στη συνένετυξη το παρών έδωσαν τα μέλη της οικογένειας του, ενώ σε επόμενη συνέντευξη θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις καθώς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.
Στην εισήγησή του μεταξύ των άλλων σημείωσε:
«Είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί και για να σταματήσουν τα σχόλια στα καφενεία.
Τίποτα δεν έγινε τα τελευταία χρόνια. Τα πρόσωπα δεν ήταν ομάδα. Κάκιστοι διαχειριστές. Δεν υπάρχει άλλη διοίκηση που να διοίκησε με τόσο φοβικά σύνδρομα. Το απόλυτο τίποτα, εικόνα μιζέριας. Δεν υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός, δεν υπάρχει θετική ενέργεια. Η πόλη γελοιοποιήθηκε στα μάτια δωρητών και επισκεπτών. Την ταλαιπωρεί δέκα χρόνια, με θράσος επιχειρηματολογίας. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στην πολιτική άτομα που θέλουν να λύσουν το οικονομικό τους.
Η κατάσταση αυτή ενεργοποίησε πολίτες που θέλουν να εμπνεύσουν.
Γνωρίζουμε τις εποχές που ζούμε αλλά δεν θα μας ακούσετε να κλαίμε για καμένη γη. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του τόπου. Είμαστε η απάντηση. Δεν έχουμε διχαστικό και καταγγελτικό λόγο. Ερχόμαστε να διεκδικήσουμε πράγματα. Να ξεφύγουμε από την μιζέρια και το ψέμα. Εμείς ότι λέμε το κάνουμε. Έχουμε μεράκι και θέλουμε να αλλάξουμε τον δήμο μας.
Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Συνδημότες». Χωρίς χρίσματα και δαχτυλίδια.
Είμαι άνθρωπος της πράξης και όχι της θεωρίας. Πετύχαμε πολλά στα Αστικά και πέτυχα πολλά στον Δήμο, με πολύ δουλειά και αμέτρητα πήγαινε – έλα. Είμαι ενωτικός και θέλω συνεργατικότητα.
Σε επόμενη συνάντηση θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας.
Η ημερομηνία που επιλέχτηκε έχει την σημασία της. Να απελευθερωθεί η πόλη μας».