του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη
από Η Άλλη Άποψη
Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της ΝΑΤΟικής λυκοσυμμαχίας, και ταυτόχρονα αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, πραγματοποιήθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της ΕΔΥΕΘ και της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης.
Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους και από εκεί με πορεία κατευθύνθηκαν στο αμερικάνικο προξενείο, όπου θυροκόλλησαν το ψήφισμα και έκαψαν τις σημαίες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Στην κινητοποίηση μίλησε οΝίκος Ζώκας,πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ, και κάλεσε τον λαό να δυναμώσει τον αγώνα για απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να σταματήσει άμεσα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, να δημιουργηθεί άμεσα πραγματικό και βιώσιμο παλαιστινιακό κράτος στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα την ομόφωνη απόφαση της Βουλής για την πλήρη αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.