Τρίτη, 19 Νοέ, 2019

  • Ερώτηση του Τάσου Μπαρτζώκα για τη φημολογούμενη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών
  •  Ο Ανάδοχος του Βιολογικού Καθαρισμού Βέροιας στο Δημοτικό Συμβούλιο για εξηγήσεις
  • Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στην συγχώνευση των 6ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας
  • ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  • ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ
Ερώτηση του Τάσου Μπαρτζώκα για τη φημολογούμενη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών1  Ο Ανάδοχος του Βιολογικού Καθαρισμού Βέροιας στο Δημοτικό Συμβούλιο για εξηγήσεις2 Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη 3 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στην συγχώνευση των 6ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας4 ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ5 ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Παρέμβαση το «Μ. Αντύπα» στο ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Παρέμβαση το «Μ. Αντύπα» στο ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ

Η  Διοίκηση  του  Αγροτικού  Συλλόγου Νάουσας  «Μαρίνος  Αντύπας»πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τις διευθύνσεις του ΕΛΓΑ στα νέα του γραφεία καθώς και στα γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στη Βέροια. Στους αρμόδιους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ, από τους οποίους ενημερώθηκαν για την πορεία των εκτιμήσεων-πορισμάτων για τις ζημιές του 2013 και του 2014,  ζητήθηκε να μεταφέρουν στην Διοίκηση του ΕΛΓΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την δικαιολογημένη  αγανάκτηση  των  αγροτών  της  Νάουσας  για  την  αδικαιολόγητη καθυστέρηση των αποζημιώσεων πολλούς μήνες μετά τις ζημιές, που υπέστησαν -κύρια - από χαλαζοπτώσεις. Οι  υπεύθυνοι  του  ΕΛΓΑ  ενημέρωσαν  για  την  πληρωμή  ελάχιστων  από  τις ενστάσεις  του  2013  πριν  από  τις  γιορτές,  στις  οποίες   θα  οδηγηθούν  οι φρουτοπαραγωγοί χωρίς εισοδήματα, λόγω και των απαράδεκτων τιμών παραγωγού από τους εμποροβιομήχανους και του εμπάργκο της Ρωσίας.Για τον κύριο όγκο των δηλώσεων ζημιάς του 2014 παρέπεμψαν σε ανακοινώσεις στα τέλη Γενάρη του 2015 !

Από  τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.  υπήρξε  η ενημέρωση για  πληρωμή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του 2013 στις Ομάδες Παραγωγών, όπου μπορούν να αποταθούν οιπαραγωγοί για να πληρωθούνΟι φτωχομεσαίοι αγρότες της Νάουσας, όπως και όλης της χώρας, βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά αντιμέτωποι με το συνέχεια αυξανόμενο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού, τις απλήρωτες για μήνες και σε πολλές περιπτώσεις για χρόνια παραγωγές, τις  πολύμηνες καθυστερήσεις από τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις από τι φυσικές καταστροφές,  το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα σαν αντίμετρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα απανωτά χαράτσια στα σπίτια  και τα χωράφια, τα αυξημένα ασφάλιστρα στον ΟΓΑ, κ.ά.  Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα.

Ο  Αγροτ. Σύλλογος  Νάουσας «Μαρίνος  Αντύπας»  καλεί  τους αγρότες τηςπεριοχής σε αγωνιστική ετοιμότητα αντίδρασης, να δώσουμε τη δική μαςαγωνιστική απάντηση,  συντονισμένα  με  τους συναδέλφους  μας  όλης  τηςχώρας,  γιατί  συντονισμένη είναι  και  η  καταιγίδα  αντιαγροτικών  μέτρων, που βιώνουμε εμείς καιοι οικογένειές μας.   Να δώσουμε συνέχεια στους αγώνες και τα μπλόκα του περασμένου χειμώνα για τα προβλήματα επιβίωσης, που δεν βρήκαν όμως απαντήσεις από την Πολιτεία.

Έχει διαβαστεί 267 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 16 °C
Άνεμος ΑΒΑ 0-1 μποφόρ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 13 ως 18 °C
Άνεμος ΒΒΑ 0-2 μποφόρ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία 8 ως 16 °C
Άνεμος Ν 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 111 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά