Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Παρεμβάσεις από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας Πέλλας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Με αφορμή την πανελλαδική μέρα δράσης το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας Πέλλας και εκπρόσωποι σωματείων πραγματοποίησαν αγωνιστικές παρεμβάσεις σήμερα, Τετάρτη 15 Απρίλη στα υποκαταστήματα Γαλαξίας και ΑΒ στη Βέροια και Γαλαξίας στη Νάουσα και συνομίλησαν με εργαζόμενους και πελάτες.
Το προηγούμενο διάστημα το σωματείο βρέθηκε σε χώρους δουλειάς ενημερώνοντας τους εργαζόμενους με ανακοίνωση.
Καλούμε τους συναδέλφους μας στα super market για όποιο πρόβλημα προκύπτει, να έρχονται σε επαφή με το σωματείο. Να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους. Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους.