Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Ο Γ. Μελιόπουλος έθεσε το ζήτημα των γραπτών απαντήσεων για τα ζητήματα παιδεία που είχε θέσεις (υποσχέσεις ότι θα δοθούν σύντομα έλαβε), της στέγασης του Λυκείου Ελληνίδων στο «Αρχοντικό Σαράφογλου (εξετάζεται το θέμα), ενώ αναφέρθηκε στο εισβολή στη Συρία, αλλά και στο ότι οι εργαζόμενοι δεν δίνουν περίοδο χάριτος στην κυβέρνηση.
Την αντίθεσή του στο πολυνομοσχέδιο που φέρνει για ψήφιση στην Βουλή η κυβέρνηση και ανοίγει τον δρόμο στους δήμους να ιδιωτικοποιήσουν υπηρεσίες τους, εξέφρασε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Γιάννης Τσαναξίδης. Τάχθηκε κατά των ιδιωτικοποιήσεων που προβλέπει στο χώρο της τοπικής διοίκησης και υπέρ της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού κ.α.
Η ΛΑΣ συνεχίζει δηλαδή τις τεκμηριωμένες ουσιαστικές της παρεμβάσεις μακριά από την τακτική «εντυπωσιασμού»