Τρίτη, 18 Φεβ, 2020

 • Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για το Ασφαλιστικό
 • Παιδοψυχίατρο στο Νοσοκομείο Βέροιας ζητά ο βουλευτής Τάσος  Μπαρτζώκας
 • Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας
 • Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων»
 • ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
 • Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας
Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για το Ασφαλιστικό1 Παιδοψυχίατρο στο Νοσοκομείο Βέροιας ζητά ο βουλευτής Τάσος  Μπαρτζώκας2 Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας3 Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων»4 ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ5 Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα-προερχόμενο από τις δυσκολίες που περνά ως κομματικός οργανισμός το ΠΑΣΟΚ- παρουσιάστηκαν από την Συντονιστική Επιτροπή των Εκλογών οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, στην αίθουσα της «ΕΛΙΑΣ» στη Βέροια. Την παρουσίαση ο συντονιστής της Κώστας Ασλάνογλου. Παρόντες ήταν οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης και Γιάννης Χασιώτης, ο Νίκος Μπρουσκέλης Πρόεδρος Δ.Σ Αλεξάνδρειας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Β. Παπαδόπουλος, η Μ. Παπαϊωάννου δημοτικής σύμβουλος Βέροιας, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου κ.α. Στη εισηγητική του παρέμβαση ο Κώστας Ασλάνογλου τόνισε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη πολιτικά αναμέτρηση. Κρίνεται το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Είμαστε δύναμη εγγύησης. Ο τόπος έχει ανάγκη από το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό για τους υποψηφίους μας που αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να αποτελούν την εικόνα μας στο νομό. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέα πρόσωπα και επενδύουμε σε αυτούς για την επόμενη ημέρα. Απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος…. Πριν την παρουσίαση, δυο σύντροφοι που φαινόταν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ο Χρήστος Κούτρας και ο Κώστας Τσιλογιάννης, δεν συμμετέχουν για προσωπικούς, ανυπέρβλητους λόγους… Όλοι μαζί κάνουμε την προσπάθεια. Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ στη συλλογικότητα».

Ο Γιάννης Απατζίδης, αρχιτέκτων μηχανικός, τόνισε: «Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ από συνήθεια αλλά από επιλογή. Στην ζωή μου έκανα τα πάντα για το ΠΑΣΟΚ αλλά μας πρόσφερε τόσα πολλά που πιστεύω ότι ακόμα του χρωστάω. Είμαι περήφανος που με επέλεξε για υποψήφιο και για την ποιότητα των συνυποψηφίων μου».

Η Έφη Βασιλειάδου, ελεύθερος επαγγελματίας, σημείωσε: «Χαίρομαι που είμαι εδώ. Δεν είμαι πολιτικός αλλά στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ. Μπήκα στον αγώνα γιατί αγανακτώ με την αναξιοπρέπεια όσων εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ ενώ τους ανέδειξε και ευεργετήθηκαν. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να παίξει τον ρόλο του εγγυητή για την ομαλότητα. Ο αγώνας μου είναι παραταξιακός κι όχι προσωπικός. Αισθάνομαι ότι οφείλω στο ΠΑΣΟΚ».

Η Δήμητρα Ζησέκα, μουσικολόγος – μαέστρος, υπογράμμισε: «Μεγάλωσα με τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ και θέλω να τα υπηρετήσω για ένα καλύτερο αύριο. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και είναι κρίμα να μην τον βοηθήσουμε. Για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερότητα και αγώνας. Μένοντας πιστή στην υπόσχεση που είχα δώσει, αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή και για τον τόπο και την παράταξη. Οι νέοι είμαστε εδώ και μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα για τον τόπο».

Ο Τάσος Ιγνατιάδης, εργαζόμενος στην ΔΕΥΑ Βέροιας, πρόσθεσε: «Συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά, για την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Ζητώ να αγκαλιαστεί αυτό το ψηφοδέλτιο που δίνει νότα ανανέωσης στο κόμμα».

Ο Φώτης Καραβασίλης, δικηγόρος, που ξέσπασε σε κλάματα σημείωσε: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που το ΠΑΣΟΚ με έκανε την τιμή να με προτείνει. Είπα το ναι μήπως μπορέσω να βάλω ένα λιθαράκι, όπως παλιά με τον Ανδρέα τον Βλαζάκη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μπορούμε να το κάνουμε για να επιστρέψει η αξιοπρέπεια του πολίτη και να βγουν οι πολίτες που είναι ΠΑΣΟΚ και ντρέπονται να το πουν».

Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, πρώην δήμαρχος Βέροιας, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στην 5η θέση, υποστήριξε: «Θέλει αυτή η εποχή πάρα πολλές ρεζέρβες. Φαίνεται ότι τις έχουμε. Νιώθω περήφανη που αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Είμαστε εδώ αυτοί που δεν ξέχασαν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την μοίρα μας. Εδώ συναντάμε το υγιές, το συνεπές κομμάτι μια ολόκληρης ιδεολογίας. Μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι ισχυρό. Λείπουν αρκετοί βολεμένοι, μάλιστα κάποιοι χωρίς προσόντα. Λείπουν οι τυχοδιώκτες των δημοσκοπήσεων. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ήταν μια πρόταση τιμής να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο. Μένω σταθερή στην πορεία μου, με έναν συγκεκριμένο χώρο. Φεύγοντας από τον δήμο, είπε ότι θα ρίξω μαύρη πέτρα στην προσωπική συμμετοχή αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να είμαι παρούσα, να βάλουμε πλάτη. Συγκατένευσα στην πρόταση Βενιζέλου, μετά την διάσπαση Παπανδρέου. Αυτή την ανεξήγητη διάσπαση διότι θα ακολουθήσει συνέδριο. Βάζουμε πλάτη στα δύσκολα, όλοι μαζί. Να ανοίξουμε τα αυτιά μας. Όλοι μαζί οι θήτες έριξαν το ανάθεμα στο ΠΑΣΟΚ γιατί βόλευε, το βρήκαν εύκολο. Πρέπει να υπάρχει κεντροαριστέρα για να υπάρχει ισορροπία. Το ΠΑΣΟΚ που έχει κατακρεουργηθεί, είναι αυτό που κυβέρνηση τόσα χρόνια με ότι σημαίνει αυτό, βοήθησε τον μη προνομιούχο. Τώρα μεγαλώνουν οι ανισότητες. Ποιες έστησε το κοινωνικό κράτος, το ΕΣΥ, την Εθνική Αντίσταση, δεδομένα που σήμερα απολαμβάνουμε. Μπήκε σε μια κυβέρνηση, για να υπάρχουν σήμερα ακόμη τα επιδόματα, το Βοήθεια στο Σπίτι κ.α Λέμε την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι αυτή. Αναγνωρίζουμε ότι έγιναν πολλά λάθη. Θα μπορούσαν να αποδεχθούν και οι άλλοι αυτά που τους ανήκουν. Δεν είμαστε σε εποχή που μπορεί να υπάρξει πολιτική στου κασίδη το κεφάλι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος δεν αναδείχθηκε υποψήφιος βουλευτής επειδή δεν παραιτήθηκε έγκαιρα από την δουλειά του. Στην δήλωσή του πρόσθεσε: «Ζητώ συγνώμη που άφησα την παράταξη με ένα μέλος λιγότερο. Σας βεβαιώνω όμως ότι θα παλέψω διπλά για να καλύψω το κενό. Όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση της εφημερίδας «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» για το αν στηρίζουν την προσπάθεια οι παλιοί βουλευτές, ο Κώστας Ασλάνογλου απάντησε: «Όσοι βρίσκονται εδώ είναι από επιλογή. Όσοι δεν είναι, είναι πάλι από επιλογή». «Οι τρεις προηγούμενοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ είναι πάντως εδώ» παρατήρησε η κ. Ουσουλτζόγλου βλέποντας στην αίθουσα τόσο τον Γιάννη Χασιώτη όσο και τον Ανδρέα Βλαζάκη.Σε άλκη δε ερώτηση για το αν τελικά το χώρο της Κεντροαριστεράς που φιλοδοξεί να καλύψει το ΠΑΣΟΚ καλύπτει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε ουσιαστικά απάντηση

Σε άλλη ερώτηση για το λόγο που δεν επιλέχθηκε η Θούλη Σιδηροπούλου αν και κατατέθηκε η υποψηφιότητα της και το ΠΑΣΟΚ είχε απομείνει με 5 υποψήφιους, ο Κώστας Ασλάνογλου απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να επιθυμεί οτιδήποτε. Δεν θέλαμε να συμμετάσχει κανείς από το παρελθόν. Οι υποψήφιοί μας επιλέχθηκαν μέσα από μια διαδικασία και θεωρώ ότι δεν υπάρχει κενή θέση».

 

Έχει διαβαστεί 326 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 16 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 4 ως 16 °C
Άνεμος ΒΒΔ 0-2 μποφόρ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 6 ως 14 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 92 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά