Πέμπτη, 02 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

από Η Άλλη Άποψη
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

Στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια, παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 20/6  από τον Κώστα Ασλάνογλου συντονιστή της Ν.Ε το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι:

Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός

Ειρήνη Σαββίδου, υπάλληλος ΚΕΠΑ Βέροιας

Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, αγρότης – συνδικαλιστής

Μαρία Τορορή, δικηγόρος

Μπάμπης Γκιόνογλου, μηχανικός, πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Στη εισηγητική παρέμβαση ο Κ. Ασλάνογλου σημείωσε ότι στόχος είναι η κατάκτηση μίας έδρας από τις 4 της Ημαθίας εκτιμώντας παράλληλα ότι το δεύτερο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα συγκεντρώσει το μέτρο. Αναφέρθηκε ακόμη σε χαρακτηριστικά των υποψηφίων, τονίζοντας ότι ήταν το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε το μεγαλύτερο κομμάτι τους. Για τον Ν. Μπρουσκέλη σημείωσε ότι «κουβαλά βαρύ όνομα» καθώς και ότι έχει χαράξει την δική του διαδρομή. Για τον Θ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι είναι «η φωνή των αγροτών» ενώ για τον Τ. Χατζηαθανασίου πέρα από την πολιτική του στάση σημείωσε ότι «έκανε  πάνω από 10.000 εγχειρίσεις». Για τον Μ. Γκιόνογλου σημείωσε τη προσφορά του στην Αλεξάνδρεια, καθώς και ότι είναι ο μόνος από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο (στο οποίο ήταν στην 6η τιμητική θέση). Για την Μ. Τορορή σημείωσε την αυτόδιοικητική της διαδρομή, ενώ για την Ε. Σαββίδου ότι ήταν η ψυχή του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ» (πιλοτικού προδρόμου του «Βοήθεια; Στο Σπίτι»)

Στην τοποθέτηση του ο κ Ασλάνογλου τόνισε ότι είναι ανακούφιση για το ΚΙΝΑΛ η αποχώρηση Τόλκα και Θεοχαρόπουλου. Επίσης προέβηκε και σε καταγγελίες για ανέντιμη προεκλογική συμπεριφορά: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολιτικούς απατεώνες, να σταματήσουν να ενοχλούν τα μέλη μας. Είναι ανέντιμο πολιτικά. Εμείς δεν θα πάμε να βρίζουμε στις συγκεντρώσεις τους. Τις καταστάσεις με μέλη μας δεν δικαιούνται να τις χρησιμοποιούν. Είναι και ευθύνη των πολιτών να απορρίψουν αυτή την πολιτική ανεντιμότητα» σχολίασε ο κ. Ασλάνογλου και διευκρινήσεις ότι και γυναίκα υποψήφια της ΝΔ κάνει το ίδιο πράγμα. 

Από τα πυρά του κ. Ασλάνογλου δεν ξέφυγαν και συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ για την προεκλογική τους τακτική. «Θα μας βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ξέρουμε τι κάνει η ΝΔ και τα στελέχη τους. Από τον λαϊκισμό πρέπει να περάσουμε στον ορθολογισμό» είπε ο κ. Ασλάνογλου.Ο Κ. Ασλάνογλου είπε τέλος ότι στην Ημαθία θα βρεθεί στις 26 Ιουνίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για ένα σύντομο πέρασμα και κατέληξε με κάλεσμα να κυριαρχήσει ο ορθολογισμός ενάντια στον λαϊκισμό της δεξιάς και της δήθεν αριστεράς.

 

Έχει διαβαστεί 402 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 564 επισκέπτες και 0 μέλη.