Παρασκευή, 29 Μάι, 2020

  • Προχωρά αποφασιστικά στις «εξώσεις» προσφύγων η κυβέρνηση
  • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ: Ζητάει από τους εργαζόμενους να πουν κι «ευχαριστώ» για τα αντεργατικά μέτρα
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ: Καταδικάζει το νέο ρατσιστικό έγκλημα από αστυνομικό στην «πολυδιαφημισμένη δημοκρατία των ΗΠΑ»
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
  • Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων στις Δ.Ε. Βεργίνας και Μακεδονίδας  Υπογράφτηκαν οι σχετικές συμβάσεις από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Βέροιας
  • Προσλήψεις 30 γεωπόνων στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Ημαθίας, μετά από αίτημα του βουλευτή Τάσου Μπάρτζωκα
Προχωρά αποφασιστικά στις «εξώσεις» προσφύγων η κυβέρνηση1 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ: Ζητάει από τους εργαζόμενους να πουν κι «ευχαριστώ» για τα αντεργατικά μέτρα2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ: Καταδικάζει το νέο ρατσιστικό έγκλημα από αστυνομικό στην «πολυδιαφημισμένη δημοκρατία των ΗΠΑ»3 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ4 Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων στις Δ.Ε. Βεργίνας και Μακεδονίδας  Υπογράφτηκαν οι σχετικές συμβάσεις από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Βέροιας  5 Προσλήψεις 30 γεωπόνων στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Ημαθίας, μετά από αίτημα του βουλευτή Τάσου Μπάρτζωκα 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Φορείς της Βέροιας: ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από φορείς και πολίτες αίθουσα του Επιμελητήριου Ημαθίας στη Βέροια η ενημερωτική ημερίδα για την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Βέροιας. Το παρών έδωσε ο περιφερειάχρης Α. τζιτζικώστας. Παρόντες ήταν και τοποθέτησαν οι 4βουλευτές της Ημαθίας. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεχοαρόπουλος και ο βουλευτής της Ένωσης (Θεσ/νικης) κεντρώων Ι. Σαρίδης. Επίσης εκπρόσωποι κομμάτων ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜ. ΣΥΠΑΡΑΤΑΞΗ). Παρόντες ήταν ακόμη οι πρώην δήμαρχοι Βλαζάκης, Χασιώτης, Ουσουλτζόγλου, οι 4 περιφερειακοί σύμβουλοι της Ημαθίας και ο αντιπεριφερειάρχης, δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων.

Από τις τοποθετήσεις:

Η προϊσταμένη της αρχαιολογικής υπηρεσίας Αγγελική Κοτταρίδη ανέπτυξε και πάλι την παρουσίαση της για την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Βέροιας τονίζοντας ότι η νέα ενιαία κήρυξη θα κάνει τις διαδικασίες πιο απλές, θα μειωθούν οι καθυστερήσεις στην συνεργασία αρχαιολογίας – πολίτη και ο κάθε ιδιοκτήτης πριν προχωρήσει σε κάθε επένδυση ή κατασκευή θα γνωρίζει σε τι καθεστώς βρίσκεται το ακίνητό του.

Από την άλλη πλευρά δήμος, περιφέρεια και φορείς επανέλαβαν την διαφωνία τους για την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου με κεντρικό επιχείρημα ότι θα αυξηθούν οι καθυστερήσεις ανάμεσα σε αρχαιολογία και πολίτη, επειδή ο όγκος δουλειάς (λόγω αύξησης της έκτασης) θα αυξηθεί στην αρχαιολογική υπηρεσία.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ενημέρωση της προϊσταμένης της αρχαιολογικής υπηρεσίας Αγγελικής Κοτταρίδη, η οποία παρουσίασε στο κοινό το σχέδιο της υπηρεσίας της για το θέμα. Η κ. Κοτταρίδη έκανε την ίδια ενημέρωση που έκανε μια εβδομάδα πριν στην Βεργίνα. Μεταξύ των άλλων είπε:

«Δεν είναι μια προσωπική ιστορία το θέμα της αναοριοθέτησης. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Αν έχει κάποιος πρόβλημα με τους νόμους, ξέρετε την διαδικασία για να αλλάξουν οι νόμοι. Την δουλειά αυτή δεν την έκαναν εγώ, την έκαναν οι κ. Χειμωνοπούλου, Πολατίδου, Γραϊκός, Κοντυογουλίδου, Μάνος. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε πώς θα βασανίσουμε τους Βεροιώτες. Οι αρχαιότητες είναι ένα αγαθό που δεν μπορείς να το καταστρέψεις και να το ανακτήσεις. Αν το καταστρέψεις το έχασες. Γι αυτό ο αρχαιολογικός νόμος είναι κοινά αποδεκτός σχεδόν από όλα τα κόμματα. Ο νέος νόμος επιβάλει να είναι οριοθετημένα τα πάντα. Με αυτό ξέρει ο καθένας τι του γίνεται. Ο νόμος έλεγε ότι οι αναοριοθετήσεις έπρεπε να τελειώσει μέχρι το 2005 αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν διότι ήταν πολύ μεγάλη δουλειά. Το 2012 μας ήρθε ένα έγγραφο που έλεγε ότι πρέπει να τελειώνουμε με τις οριοθετήσεις. Η Βέροια είναι δύσκολη περίπτωση και δεν μας είναι ευχάριστη δουλειά. Σε αδόμητες περιοχές είναι πιο ευχάριστη η δουλειά, κάνεις και έρευνα. Η Βέροια είναι χτισμένη κατά 95% και έχουμε πολλά κατεστραμμένα μνημεία και την δεκαετία ‘60 έγινε σφαγή μνημείων για να γίνουν δρόμοι. Το 2012 βάλαμε κάτω τα μνημεία και βλέποντας τις ζώνες τους και είδαμε ότι καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Βέροιας. Το 2012 στείλαμε έγγραφο στον δήμο και δεν είχαμε καμία αντίδραση. Η δασονομία και η περιφέρεια απάντησαν ότι δεν έχουν αντίρρηση. Στην δημόσια διοίκηση όταν δεν υπάρχει απάντηση εντός δυο μηνών, θεωρείται συναίνεση. Οι κηρύξεις για να γίνουν πρέπει να είναι καλά τεκμηριωμένες. Για εμάς είναι μια υπηρεσιακή υποχρέωση και την στηρίζουμε με μνημεία που βρέθηκαν. Στην Βέροια υπάρχουν ιστάμενα μνημεία.

Πρέπει να γίνει η αναοριοθέτηση για να προστατέψουμε τα μνημεία και να αποφύγουμε την πολυνομία με τις πολλές κηρύξεις. Θα έχουμε μια ενιαία κήρυξη, απλή, χωρίς περιορισμούς στους όρους δόμησης. Με μια κήρυξη θα γίνουν όλα πιο απλά και θα αποφύγουμε τις καθυστερήσεις. Γύρω από μνημεία και τώρα μπαίνουν όροι και μετά την κήρυξη θα μπαίνουν. Στα αδόμητα κομμάτια που θα μπουν στον αρχαιολογικό χώρο, θα πρέπει ο πολίτης να ξέρει τι γίνεται, ότι υπάρχουν ή όχι αρχαία. Δεν μπορούν να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις όταν σε ένα ακίνητο υπάρχουν αρχαία».

Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης από την πλευρά του τόνισε: Εμείς δεν ζητήσαμε να αλλάξει ο νόμος. Από πού προκύπτει ότι η αρχαιολογία είναι ο θεματοφύλακας των αρχαίων και εμείς τα καταστρέφουμε. Η κ. Κοτταρίδη έδειξε μια ακατανόητη πρεμούρα να κάνει αυτή την σύσκεψη μια εβδομάδα πριν. Ο δήμος ήταν συμπαραστάτης και θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας. Σήμερα για να γίνει μια οικοδομή χρειάζεται άδεια εκσκαφής, γίνεται και θα συνεχίζει να γίνει. Επίσης μπαίνουν όροι σε καταστήματα που γειτνιάζουν με αρχαιολογικούς χώρους. Αφού αυτά ισχύουν και σήμερα και θα γίνει και αύριο, τι είναι αυτό που θα αλλάξει; Θα αλλάξει ότι σε κάθε χώρο που πάει να γίνει ένα έργο θα ζητείται άδεια, θα είναι μεγαλύτερη η έκταση που θα ζητείται άδεια από την αρχαιολογία. Η δυσπιστία στην αρχαιολογία υπάρχει λόγω των καθυστερήσεων που υπήρξαν. Οι ίδιοι υπάλληλοι της αρχαιολογίας θα κληθούν να καλύψουν μεγαλύτερο χώρο. Θα υπάρξουν προσκλήσεις που οι πολίτες θα χρειάζονται έγκριση σε συγκεκριμένο χρόνο; Τότε τι θα γίνει; Θα τους δοθεί προτεραιότητα και θα μείνουν πίσω οι υπόλοιποι; Θα τρέξουν κάποια προγράμματα, θα προλάβουν οι πολίτες να πάρουν την έγκριση ή θα χάσουν τα χρήματα; Θέλαμε να ασφαλτοστρώσουμε έναν δρόμο στα Ριζώματα και είχαμε την αντίδραση της αρχαιολογίας γιατί είναι μέσα σε αρχαιολογικό χώρο. Τι γίνεται, προσπαθεί η κ. Κοτταρίδη, κομμάτι – κομμάτι να κάνει όλη την περιοχή αρχαιολογική ζώνη; Με τον οικισμό της Ν. Νικομήδεια τι γίνεται; Γιατί μένει αναξιοποίητος; Εμείς διαφωνούμε και θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την αναοριοθέτηση».

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε: «Όλοι θέλουμε να προστατέψουμε και να αξιοποιήσουμε τα μνημεία όμως είναι άλλο πράγμα με το να προσπαθεί η κυβέρνηση να αλλάξει τον αρχαιολογικό χάρτη της Βέροιας. Πρέπει να υπολογίσουμε ποια είναι η οικονομική συγκυρία της περιοχής μας; Σηκώνει να βάλουμε άλλο ένα βάρος στην κοινωνία της Βέροιας; Έχουμε ή δεν έχουμε δημοκρατία; Πώς έρχεται το Υπουργείο και ερήμην των φορέων να μας πει τι σχέδιο θα εφαρμόσει; Εμείς διαφωνούμε με την εφαρμογή αυτού του φιλόδοξου σχεδίου διότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς την συγκατάθεση των φορέων. Ζητούμε από το Υπουργείο να μην προχωρήσει αυτή η αλλαγή και να έρθει το Υπουργείο στην Βέροια και να συζητήσει με τους φορείς. Αν γίνει χωρίς την έγκριση θα υπάρχει πρόβλημα».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των φορέων που εξέφρασαν την διαφωνία τους με την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Βέροιας λέγοντας ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ότι η κ. Κοτταρίδου λειτούργησε αυταρχικά. Τοποθετήθηκαν ο Κώστας Τσιλογιάννης για λογαριασμό του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Γιώργος Μιχαλιάς εκπρόσωπος του ΤΕΕ, ο Χρήστος Γιαννακάκης εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών, η Αθηνά Τσιπουρίδου εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, ο κ. Παππάς εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, η Τασούλα Λαζαρίδου εκπρόσωπος των διπλωματούχων μηχανικών, ο Παυλίδης Παύλος εκπρόσωπος των αστικών συγκοινωνιών, ο κ. Χαιτδούδης εκπρόσωπος της ΠΟΜΗΔΑ (ιδιοκτήτες ακινήτων), ο Μιχάλης Χασιώτης εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου και ο κ. Γιάγκογλου εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, καθώς και πολίτες.

Το Ομόφωνο ψήφισμα των φορέων!

Οι παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς, οι επαγγελματικές οργανώσεις και οι πολίτες της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής, διατρανώνοντας την αντίθεση μας σε όλες εκείνες τις μονομερείς ενέργειες που έχουν προηγηθεί έως σήμερα από την πλευρά της αρχαιολογικής υπηρεσίας της περιοχής και του Υπουργείου Πολιτισμού, συνήλθαμε σήμερα στο Επιμελητήριο Ημαθίας, στο χώρο που εκφράζει την επιχειρηματική μας στέγη ιδιαίτερα ανήσυχοι, αλλά και κάθετα αντίθετοι στις μέχρι σήμερα μεθοδεύσεις.

Έχοντας υπόψη

• Ότι οι επιλογές οι τύχες κάθε τοπικής κοινωνίας καθορίζονται από την ελεύθερη βούληση των πολιτών

• Ότι η διάσωση και διατήρηση της μεγάλης αρχαιολογικής και περιβαλλοντικής αξίας της περιοχής μας είναι ένα τεράστιο ζήτημα και ζητούμενο κι αυτή δεν μπορεί να επιτευχτεί από οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία και μόνο, χωρίς τη συναίνεση, τον έλεγχο και την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας

• Ότι ο Δήμος Βέροιας και οι πολίτες αυτής της πόλης έχουν, εδώ και δεκαετίες, αποδείξει εμπράκτως, ότι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την διάσωση της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής τους κληρονομιάς, με την κήρυξη, με δική τους απόφαση και πρωτοβουλία, δεκάδων κτισμάτων ως διατηρητέων, με τον αγώνα των Βεροιωτών ενάντια στο Υπουργείο Πολιτισμού και το ΚΑΣ, όταν οι τελευταίοι άνοιξαν τον δρόμο για την κατάχωση του αρχαίου ρωμαϊκού δρόμου, με την επί πολλά χρόνια συνεργασία της με το Κέντρο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας για την ανάδειξη και προβολή της αρχαιολογικής της κληρονομιάς, με πολλαπλές εκδόσεις σχετικών συγγραμμάτων, με την εξασφάλιση και υλοποίηση δεκάδων εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα του πολιτισμού και της διάσωσης και ανάδειξης της αρχιτεκτονικής και αρχαιολογικής τους κληρονομιάς και με την ανάδειξη του πολιτισμού σαν κύριας αναπτυξιακής συνιστώσας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

• Ότι η Βέροια, έχοντας τη τιμή να είναι ένα από τα λιγοστά κατοικούμενα από την αρχαιότητα, εδώ και 2.500 τουλάχιστον χρόνια, αστικά κέντρα - και μάλιστα με απαράλλακτο το όνομά της – έχει σε ποσοστό που αγγίζει το 90% ήδη οικοδομηθεί, και συνεπώς δεν υφίστανται πλέον αχαρτογράφητες αρχαιολογικά περιοχές σε αυτήν. 

• Ότι το υφιστάμενο καθεστώς προστασίας των μνημείων και των ιστορικών τόπων της πόλης είναι επαρκέστατο για την προστασία και ανάδειξη αυτών.

• Ότι οι επιχειρούμενες αλλαγές θα αποτελέσουν την ταφόπλακα στην άγρια δοκιμαζόμενη οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη ανεργία και ύφεση.

• Ότι οι μέχρι σήμερα κακές πρακτικές από πλευράς της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας δημιουργούν στρεβλώσεις σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της περιοχής

• Ότι η κήρυξη από το Υπουργείο Πολιτισμού όλης της πόλη της Βέροιας και της πέριξ αυτής αγροτικής περιοχής ως αρχαιολογικού χώρου επιφέρει βίαιη απομείωση της αξίας κάθε ακίνητης περιουσίας και επιχειρηματικής επένδυσης λόγω περιορισμού των δυνατοτήτων χρήσης και συνεπώς, την απαξίωσή τους αναποζημίωτα

Ομόφωνα

• Καταγγέλλουμε τις προθέσεις της αρχαιολογικής υπηρεσίας και στεκόμαστε στο πλευρό των παραγωγικών τάξεων, της τοπικής αγοράς, των επαγγελματιών, των αγροτών, ακόμα και των εργαζομένων στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, αλλά και των απλών συμπολιτών μας.

• Απορρίπτουμε όλες τις επιχειρούμενες ανατροπές του ισχύοντος αρχαιολογικού χάρτη.

• Δηλώνουμε την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε ενέργεια που διαταράσσει την ισόρροπη ανάπτυξη στην περιοχή.

• Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας και υπερασπιζόμαστε τις θέσεις εργασίας σε αυτές.

• Προειδοποιούμε για τα αποτελέσματα μιας δυσάρεστης εξέλιξης χωρίς να ληφθεί υπόψη η αντίθεση της τοπικής κοινωνίας.

• Καλούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και την Κυβέρνηση να μη προχωρήσουν στην οποιαδήποτε αλλαγή του ισχύοντος αρχαιολογικού χάρτη.

• Καλούμε όλα τα κόμματα, όλους τους βουλευτές, όλους τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού όλων των κομμάτων και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας να πάρουν δημόσια θέση.

• Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθούν στο πλάι και να αγωνιστούν, με όποια μέσα και τρόπους συναποφασίσουμε, μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

• Ενημερώνουμε ότι όλη η πόλη κι όλοι οι ενεργοί κλάδοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι αντίθετοι με τις βουλές και τις ενέργειες αυτές και θα αντιδράσουν και τώρα και στο μέλλον με όλους τους τρόπους κι όλα τα προσφερόμενα μέτρα.

• Απαιτούμε τέτοιου είδους ενέργειες από πλευράς του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως αυτή της αναοριοθέτησης αρχαιολογικών χώρων σε όλη την Επικράτεια, οι οποίες οδηγούν σε μείωση και απαξίωση της περιουσίας, να αποζημιώνονται ανάλογα. 

Τα σημεία των καιρών επιτάσσουν συνέργειες και συμμαχίες φορέων και υπηρεσιών του τόπου. Πρέπει να ανοίξουν δίαυλοι επικοινωνίας της κοινωνία μας με το Υπουργείο, ώστε η πόλη και η περιοχή να παράγει πλούτο και να εξασφαλίζεται η ευημερία της. Συνεπώς προτείνουμε την από κοινού επανεξέταση του ζητήματος σε εύλογο χρονικό διάστημα ( περί τα τέλη Οκτωβρίου ).

 

Ακολουθούν υπογραφές:
 

• ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

• 4οΠΕΡ.ΤΜ. Κ.-Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 

• ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

• ΚΟΙΝ. ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

• ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

• ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

• ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜ-ΒΙΟΤΕΝΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

• ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

• ΠΟΜ.ΙΔ.Α κ.α

 

 

 

Έχει διαβαστεί 249 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος Β 2-4 μποφόρ

Παρασκευή, 29 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 9 ως 23 °C
Άνεμος ΒΑ 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 30 Μαϊου

Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία 11 ως 22 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 129 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά