του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Φρόσω Καρασαρλίδου: Δυναμικά παρούσα και στη νέα θητεία
από Η Άλλη Άποψη
Με αίσθημα ευθύνης άλλα και τιμής απέναντι στους συμπολίτες μου, που με την ψήφο τους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω εκ νέου στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους όπως ήμουν και μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας τα ζητήματα του νομού και θα δώσω από το κοινοβούλιο όποια μάχη χρειαστεί υπερασπίζοντας τα δικαιώματά τους.
Θα είμαι πάντα παρούσα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό και στα νέα μου καθήκοντα ώστε να αντεπεξέλθω των προσδοκιών τους.