Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Ποιους τελικά στηρίζει η «Χρυσή Αυγή» στην Ημαθία;
από Η Άλλη Άποψη
Με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος του 1967 θέλουμε να απευθύνουμε ένα καθαρό ερώτημα προς τους υποψήφιους του νομού μας.
Με δεδομένο ότι οι απόγονοί τους, η «Χρυσή Αυγή» (τρίτο κόμμα στην Ημαθία) απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει δηλώσει επίσημα τη στήριξη της σε κανένα συνδυασμό τα μέλη και οι φίλοι της σε ποιους συνδυασμούς έχουν «φωλιάσει;»
Και οι υποψήφιοι δήμαρχοι γιατί τους δέχτηκαν;
Σε επίπεδο περιφέρειας η στήριξή της είναι στο συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία» με υποψήφιο τον Νίκο Χρυσομάλλη.
Και το ερώτημα προς τους ψηφοφόρους. Θα δώσουν την ψήφο τους στους νοσταλγούς της χούντας; Θα δώσουν την στήριξη τους σε συνδυασμούς που τους «φιλοξενούν;»