Τρίτη, 02 Ιούν, 2020

  • Φρόσω Καρασαρλίδου: ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ο ΕΛΓΑ
  • Μαζικό και μαχητικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Βέροια
  • Φρόσω Καρασαρλίδου με δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας για ζητήματα των δυο δήμων
  • Ληστεία ρε Π@@@@@δες
  • Σταδιακή επαναλειτουργία απογευματινών ιατρείων στο Νοσοκομείο
  • Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Φανερή η απουσία λειτουργίας της!
Φρόσω Καρασαρλίδου: ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ο ΕΛΓΑ1 Μαζικό και μαχητικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Βέροια2 Φρόσω Καρασαρλίδου με δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας για ζητήματα των δυο δήμων3 Ληστεία ρε Π@@@@@δες4 Σταδιακή επαναλειτουργία απογευματινών ιατρείων στο Νοσοκομείο5 Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Φανερή η απουσία λειτουργίας της!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΦΕ «Παγούρας» (τέρμα Πιερίων) στη Βέροια η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (απολογιστική) του συλλόγου, η οποία ενέκρινε το διοικητικό απολογισμό της περιόδου Σεπτεμβρίου 2016 – Σεπτεμβρίου 2017 και τον προγραμματισμό δράσεων για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 – Σεπτεμβρίου 2018.

Α. Διοικητικός Απολογισμός περιόδου Σεπτεμβρίου 2016 - Σεπτεμβρίου 2017

Προσφυγικό

Επιτυχής υλοποίηση προγράμματος χρηματοδότησης της INTERSOS και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κατά το διάστημα 23 Οκτωβρίου 2016 – 18 Δεκεμβρίου 2016, με τον τίτλο Οικο-δράσεις στη Βέροια, το οποίο αφορούσε τους πρόσφυγες της δομής φιλοξενίας στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Βέροιας και το οποίο περιελάμβανε τις εξής δράσεις:

Αγορά ποδηλάτων και ποδηλατικού εξοπλισμού,

Ποδηλατική εκπαίδευση,

Ποδηλατικές διαδρομές παραποτάμια και στη λίμνη Αλιάκμονα και στη Βέροια, με ξενάγηση σε σημεία της πόλης με ιστορικό ενδιαφέρον,

Περιβαλλοντική δράση με δενδροφύτευση και καθαρισμούς μονοπατιών στο Άλσος Παπάγου και και ενημέρωση σχετικά με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής της Ημαθίας.

Δράσεις Αλληλεγγύης

Παράδοση ποσότητας τροφίμων, σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, στη δομή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βέροιας (22 Δεκεμβρίου 2016),

Παράδοση 10 κώνων βαρέως τύπου στο Τμήμα Τροχαίας, για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας με μήνυμα ασφαλούς οδήγησης κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (28 Δεκεμβρίου 2016),

Παράδοση 8 ποδηλάτων στην Πρωτοβουλία για το Παιδί προκειμένου να αξιοποιηθούν για αναψυχή και αθλητικές δραστηριότητες από τους φιλοξενούμενους στις δομές της (18 Φεβρουαρίου 2017),

Παράδοση 8 ποδηλάτων και ποδηλατικού εξοπλισμού στην οργάνωση «Bridge 2» προκειμένου να τεθούν σε κοινή χρήση από τους πρόσφυγες της δομής φιλοξενίας στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Βέροιας, για αναψυχή εντός της δομής φιλοξενίας και στη λίμνη Αλιάκμονα (14 Μαρτίου 2017).

Περιβαλλοντικές δράσεις

Δράση συλλογής ηλεκτρικών μικροσυσκευών για ανακύκλωση, για 5η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας (8 Απριλίου 2017).

Δημόσιες παρεμβάσεις

Παρέμβαση σχετικά με τη πραγματοποίηση των συνδικαλιστικών διαδικασιών των εκπαιδευτικών εκτός ωραρίου μαθημάτων (7 και 27 Ιουνίου 2017).

Κυκλοφοριακή μελέτη

Ποδηλατοπορεία στο φράγμα Αλιάκμονα κατά την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» στις 22 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας, με στόχο την προώθηση του αιτήματος για ένταξη του ποδηλάτου στον αστικό ιστό με κατασκευή ποδηλατόδρομου που να ενώνει τη Βέροια με τη λίμνη του Αλιάκμονα (22 Σεπτεμβρίου 2017).

Β. Προγραμματισμός δράσεων περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 – Σεπτεμβρίου 2018

Συνέχεια των δράσεων και παρεμβάσεων αναφορικά με το ζήτημα της παραχώρησης στο Δήμο Βέροιας και αξιοποίησης του παλιού δικαστικού μεγάρου Βέροιας, έστω ως προσωρινή χρήση έως την τελική παραχώρηση. Επανάληψη δράσης bazzar στην Πλ. Ωρολογίου και μουσικής εκδήλωση για την προώθηση του σκοπού αυτού.

Συνέχεια της προσπάθειας για τη δημιουργία διοικητηρίου της Περιφερειακής  Ενοτητας Ημαθίας στο εγκαταλειμένο στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα με αξιοποίηση των υπαρχόντων κτιρίων για την εξοικονόμηση ετήσιων μισθωμάτων σε ιδιωτικά κτίρια για τη στέγαση υπηρεσιών.

Συνέχεια των περιβαλλοντικών δράσεων, των δράσεων ανακύκλωσης μικροσυσκευών και  καθαρισμού-προστασίας - αναβάθμισης του Άλσους Παπάγου και περιβαλλοντική ενημέρωση σε συλλόγους από το μέλος του ΔΣ (Περιβαλλοντολόγο) Α. Γκάσιο.

Παρακολούθηση της πορείας της νέας κυκλοφοριακής μελέτης και άσκηση πίεσης για την εφαρμογή της.

Παρακολούθηση της εφαρμογής του Κανονισμού κοινόχρηστων χώρων και του Κανονισμού καθαριότητας.

Άλλες έκτακτες δράσεις και αντιδράσεις με παρεμβάσεις, άρθρα και παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε εκδηλώσεις και δράσεις φορέων και στήριξη αιτημάτων συμπολιτών μας.

Έχει διαβαστεί 180 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 11 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-4 μποφόρ

Τρίτη, 02 Ιουνίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 23 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 03 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 11 ως 22 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 80 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά