Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε Ημαθία- Πέλλα την Πέμπτη 10 Ιουλίου για το ροδάκινο
από Η Άλλη Άποψη
Από τις Ν.Ε Ημαθίας και Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ στα πλαίσια δημόσιας διαβούλευσης του κυβερνητικού προγράμματος για τον αγροτικό –αγροτοδιατροφικο τομέα και ειδικά για το ροδάκινο (επιτραπέζιο ,νεκταρίνια ,μεταποίησης ) καταθέτουμε στους αγρότες ,τους εμπλεκομένους φορείς, στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε ολόκληρη την κοινωνία των δυο νομών και όχι μόνο τις προτάσεις μας .Καλούμε σε συμβολή όλων για την διαμόρφωση μια ολοκληρωμένης –ολικής συμφωνίας για το ροδάκινο την όποια πολιτικά και ηθικά θα δεσμευτούμε να υπηρετήσουμε.
Η συνάντηση- συζήτηση θα γίνει στις 10 Ιουλ και ώρα 12 το μεσημέρι στην ( αίθουσα Βέτλανς Νάουσα, δίπλα στο Νοσοκομείο Νάουσας).
Θα προηγηθεί επίσκεψη του πρόεδρου σε χώρο παραγωγής 9,30 π.μ στον κόμβο της Κουλούρας και 11π.μ. στον Α.Σ. Νάουσας σε χώρο συγκέντρωσης ροδάκινων.»