Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Προτεραιότητα στον Πολίτη: επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια
από Η Άλλη Άποψη
Ο προεκλογικός αγώνας για τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λυκογιάννη και στη Ν. Νικομήδεια. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού που τον συνόδευαν, μοίρασαν φυλλάδια με τη σύνοψη του προγράμματος του συνδυασμού και συνομίλησαν με κατοίκους.
Ειδικότερα, στη Ν. Νικομήδεια, ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στο δημοκρατικό παρελθόν του χωριού, στον Μίμη Παπαϊωάννου αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.Ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός, το επίσης εγκαταλειμμένο πολιτιστικό κέντρο, το άθλιο οδικό δίκτυο και η ανυπαρξία αποχετευτικού δικτύου συνθέτουν μία εικόνα εγκατάλειψης, την ευθύνη για την οποία ο Αντώνης Μαρκούλης επέρριψε στην αδιαφορία και ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» τόνισε την αναγκαιότητα για μία νέα, απαρτιζόμενη από ικανά στελέχη, Δημοτική Αρχή, η οποία θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης, ανανέωσης και προόδου για τον τόπο.