Δευτέρα, 12 Απρ, 2021

  • Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Ζημιάς από Παγετό
  • Αναβαθμίζονται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με τον Δήμο Νάουσας
  • Δεν αρκεί ο εθελοντισμός!
  • Πανδημία: Να υπάρχει ένας απολογισμός τοπικά!
  • «Σφράγισε» το 46ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
  • Economist: Η Κούβα, η μικρότερη χώρα στον κόσμο που θα αναπτύξει τα δικά της εμβόλια Covid
Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Ζημιάς από Παγετό1 Αναβαθμίζονται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με τον Δήμο Νάουσας2 Δεν αρκεί ο εθελοντισμός!3 Πανδημία: Να υπάρχει ένας απολογισμός τοπικά!4 «Σφράγισε» το 46ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός5 Economist: Η Κούβα, η μικρότερη χώρα στον κόσμο που θα αναπτύξει τα δικά της εμβόλια Covid6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Μπανανόφλουδα

Μπανανόφλουδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «αποδόσεις» στα χρηματιστήρια γίνονται το «καρότο» για να διαφημίζεται και να προωθείται παραπέρα η ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης. Το κάνουν επανειλημμένα τα διάφορα «κοράκια», που θέλουν την Ασφάλιση ατομική υπόθεση και τις εισφορές των εργαζομένων βορά στα επενδυτικά τους σχέδια. Γι' αυτό τελευταία βλέπου... Περισσότερα

Σειρά μέτρων του Δήμου Νάουσας για την προστασία των δημοτών από τον κορονοϊό

από Η Άλλη Άποψη
Σειρά μέτρων του Δήμου Νάουσας για την προστασία των δημοτών από τον κορονοϊό

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας  ανταποκρινόμενος στις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας , προχωρά σε μια σειρά  μέτρων με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την  προστασία των δημοτών, στον μέγιστο βαθμό, από την πανδημία του κορονοϊού.

Με γνώμονα τα παραπάνω και εντολή του Δημάρχου Η.Π.  Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα αποφασίζονται τα ακόλουθα:

Αναστέλλεται για το κοινό και για διάστημα δύο εβδομάδων και συγκεκριμένα  έως τις 28 Μαρτίου η λειτουργία των ακόλουθων υπηρεσιών του Δήμου μας:

-Τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Νάουσας που εξυπηρετεί το κοινό. Η αναστολή της λειτουργίας δεν θα έχει καμία επίπτωση, οικονομική ή άλλη,  στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών, καθώς αυτές θα προχωρήσουν κανονικά.

- Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου που εξυπηρετούν το κοινό. Η αναστολή της λειτουργίας δεν θα έχει καμία επίπτωση, οικονομική ή άλλη  στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών.

-Υπηρεσία ΤΑΠ για τις συναλλαγές με το κοινό. Σε περίπτωση υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση αδήλωτων τετραγωνικών, δόθηκε παράταση έως τις 30-06-2020.

- Ληξιαρχείο του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

-Παιδικές χαρές του Δήμου Η.Π.  Νάουσας.

- Τέλεση πολιτικών γάμων.

-Γραφεία των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Επισημαίνεται ότι  ο Δήμος Νάουσας από σήμερα και για δύο εβδομάδες  (έως τις 28 Μαρτίου) θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

Τα ΚΕΠ θα λειτουργούν από τις 7:30 έως τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα εξυπηρετούν δε τους πολίτες μόνο με ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου Η.Π. Νάουσας (Δημοτικό Συμβούλιο, Κοινοτικά Συμβούλια, Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)  θα λαμβάνουν αποφάσεις δια περιφοράς ή με τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Παράλληλα, με εντολή του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα τίθεται  σε λειτουργία νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την διεκπεραίωση αιτημάτων των πολιτών, ώστε να δίνεται η  δυνατότητα στους δημότες να αποφεύγουν την  αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις υπηρεσίες του Δήμου  για να επιλύσουν ζητήματα της καθημερινότητας τους. Συγκεκριμένα οι πολίτες θα μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματα τους στο email: aitima@naoussa.gr.

Επίσης, οι δημότες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον Δήμο μόνο για κατεπείγοντα ζητήματα και υποθέσεις  στο τηλέφωνο 23323 50300.

Παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με τον Δήμο μόνο για κατεπείγοντα ζητήματα.

Συστήνεται στους δημότες  και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους και όλους όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν στις οικίες τους.

Επίσης παρακαλούνται οι δημότες που επισκέπτονται τον ανοικτό χώρο άθλησης του γηπέδου Νάουσας να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις απαραίτητες αποστάσεις από συναθλούμενους (μεγαλύτερες των δύο (02) μέτρων).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας βρίσκονται σε εγρήγορση και θα ακολουθήσουν εκ νέου ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά στον καθαρισμό και το πλύσιμο δρόμων, των κάδων απορριμμάτων, την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων δημοτών, τις αποστειρώσεις  κ.ά.

Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας με υψηλό αίσθημα ευθύνης βρίσκεται  σε διαρκή συνεργασία και εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει καθημερινά ένα οργανωμένο σχέδιο για την προστασία κατοίκων και επισκεπτών αλλά και για τους εργαζόμενους στον Δήμο.

 

 

Έχει διαβαστεί 91 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος Β 0 μποφόρ

Δευτέρα, 12 Απριλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 7 ως 20 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Τρίτη, 13 Απριλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 8 ως 18 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 336 επισκέπτες και 0 μέλη.