Τετάρτη, 19 Ιούν, 2019

  • Ο «καημός» τους για τη «μεσαία τάξη»...
  • ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ: Καλεί την Τουρκία σε «αυτοσυγκράτηση» και την απειλεί γενικώς... με «κατάλληλα μέτρα»
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Την 1η Ιούλη το debate των πολιτικών αρχηγών
  •  Στο Δασαρχείο Νάουσας και στο ΚΔΑΠμΕΑ η Φρόσω Καρασαρλίδου
  • Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα
  •  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα
Ο «καημός» τους για τη «μεσαία τάξη»...1 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ: Καλεί την Τουρκία σε «αυτοσυγκράτηση» και την απειλεί γενικώς... με «κατάλληλα μέτρα»2 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Την 1η Ιούλη το debate των πολιτικών αρχηγών3  Στο Δασαρχείο Νάουσας και στο ΚΔΑΠμΕΑ η Φρόσω Καρασαρλίδου4 Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα5  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σχολιασμοί...

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Σχολιασμοί...

-Σίγουρα έντονο πολιτικό ενδιαφέρον θα έχει η χρονιά που ξεκίνησε. Και μόνο το γεγονός ότι θα έχουμε δύο  (τουλάχιστον) σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις-ευρωεκλογές-τοπικές εκλογές, το αποδεικνύουν. Το θέμα όμως είναι να αξιοποιηθούν απ’ όλους μας σωστά!

-Η εφημερίδα μας, ενώ γνωρίζει το πλούσιο παρασκήνιο που υπάρχει στους διάφορους πολιτικούς χώρους δεν θα σταθεί σ’αυτό (ή κυρίως σ’αυτό όπως κάνουν άλλα ΜΜΕ για λόγους εντυπωσιασμού) αλλά στην πολιτική που προβάλει κάθε παράταξη, κόμμα, ή πολιτικός παράγοντας. Αρκετά πια με το διαμορφωνόμενο πολιτικό «σταρ σύστεμ» και τα σχετικά δημοσιεύματα που συχνά όχι μόνο δεν είναι «αθώα», αλλά ούτε και «δωρεάν»!

-Πολλοί δηλώνουν σήμερα «έτοιμοι»-ως υποψήφιοι- να μας κυβερνήσουν τοπικά. Πολλοί λίγοι είναι όμως αυτοί που θα κατορθώσουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια. Απλά δηλώνουν έτοιμοι για να «προσχωρήσουν» μετά με περισσότερα «ατού» σε αυτούς που θα κατορθώσουν!

-Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το διάστημα αυτό η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Βέροιας, σε πόσα (εκλογικά) «κομμάτια» θα χωριστεί τους επόμενους μήνες. Αν για κάποιους συνδετικός κρίκος είναι μόνο η «εξουσία» τότε οι πολίτες θα πρέπει να σκέφτονται σωστότερα και διαφορετικά!

-Φυσικά και ο Δήμος Βέροιας, δεν θα πρέπει να βαδίσει με «αυτόματο πιλότο». Πολύ απλά δηλαδή θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει τη στοιχειώδη απαρτία στις συνεδριάσεις του αρχικά και δεύτερο να έχει τις απαιτούμενες πλειοψηφίες τουλάχιστον να περνούν τα λεγόμενα «υπηρεσιακά» αλλά απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του Δήμου ζητήματα.

(Δημοσιεύτηκαν στη έντυπη μορφή της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»)

Έχει διαβαστεί 272 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2 μποφόρ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 28 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 149 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά