Παρασκευή, 17 Απρ, 2026

  • Κρήτη: Ακόμα και στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα
  • Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ όμως οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι δεν άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
  • ΚΚΕ: Ολοι αυτοί που φοράνε φωτοστέφανο στην ΕΕ των λόμπι και της διαφθοράς, τώρα «βγαίνουν στα κεραμίδια» επειδή αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά τους
  • Η Ανατ. Μεσόγειος στον χάρτη του ιμπεριαλιστικού πολέμου
  • Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ: 65 χρόνια από την ηρωική νίκη της Κουβανικής Επανάστασης στον Κόλπο των Χοίρων
  • Κερδισμένοι
Κρήτη: Ακόμα και στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα1 Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ όμως οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι δεν άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια2 ΚΚΕ: Ολοι αυτοί που φοράνε φωτοστέφανο στην ΕΕ των λόμπι και της διαφθοράς, τώρα «βγαίνουν στα κεραμίδια» επειδή αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά τους3 Η Ανατ. Μεσόγειος στον χάρτη του ιμπεριαλιστικού πολέμου4 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ: 65 χρόνια από την ηρωική νίκη της Κουβανικής Επανάστασης στον Κόλπο των Χοίρων5 Κερδισμένοι6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαντες

Αφαντες

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα

Σκληρή απάντηση Γκυρίνη σε Χαλκίδη: «Η ανικανότητα του είναι γνωστή σε όλους»

από Η Άλλη Άποψη
  Σκληρή απάντηση Γκυρίνη σε Χαλκίδη: «Η ανικανότητα του είναι γνωστή σε όλους»

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας στον Μιχάλη Χαλκίδη. «Ο σεβασμός από την πλευρά του κ. Χαλκίδη, τη στιγμή μάλιστα που δοκιμάζονται οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας και το ανθρώπινο δυναμικό που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς, είναι ανύπαρκτος.
Το πολιτικό ήθος του φαίνεται από την στιγμή που επιλέγει να κάνει ‘’αντιπολίτευση’’, την ώρα μάλιστα που η ανησυχία διοίκησης και δημοτών είναι εύλογη. Η εξάμηνη σιωπή του κ. Χαλκίδη τα λέει όλα άλλωστε και το ύφος της επιστολής του, που βρίθει από αγοραίους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του δημάρχου, μας λέει περισσότερα για τον ίδιο τον κ. Χαλκίδη και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται παρά για το ίδιο το πρόβλημα του ΣΜΑ.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και τα συνεργεία του δήμου με μηχανήματα και φορτηγά και υπαλλήλους που ο κ. Χαλκίδης λησμόνησε επίτηδες να αναφέρει. Και οι επιχωματώσεις για τις οποίες ο κ. Χαλκίδης μας δίνει συμβουλές ξεκίνησαν πολύ πριν γράψει την επαίσχυντη επιστολή του. Το γεγονός ότι η αντίδραση της διοίκησης και της πυροσβεστικής ήταν άμεση και το πρόβλημα θα λυνόταν σύντομα, ο πανικός του κ. Χαλκίδη να χάσει την ευκαιρία να κάνει ‘’αντιπολίτευση’’ τον οδήγησαν σε δηλώσεις χωρίς επιχειρήματα αλλά μόνο χαρακτηρισμούς.
Όσο για την ανικανότητα του κ. Χαλκίδη, αυτή είναι γνωστή σε όλους και πρώτα στον ίδιο, αφού αυτός ήταν που πρώτος την αναγνώρισε και αποσύρθηκε από την πολιτική, και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή και για το κόμμα του αλλά και για τους πολίτες της Ημαθίας.
Μαθήματα ήθους δεν θα δεχτούμε, ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και οι πολίτες της Αλεξάνδρειας, από πολιτικούς που βάζουν το συμφέρον τους μπροστά από το συμφέρον του δήμου και των δημοτών. Το καλύτερο για τον κ. Χαλκίδη, θα ήταν να εξηγήσει στους δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας, την αλλαγή της στάσης του απέναντι στη διοίκηση και στον δήμαρχο προσωπικά, κυρίως από τότε που έκλεισαν οι πόρτες του δημαρχείου στην απαίτησή του να παριστάνει τον δήμαρχο χωρίς να είναι».

Έχει διαβαστεί 457 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 769 επισκέπτες και 0 μέλη.