Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη 7:00μ.μ. στην πλ. Δημαρχείου
από Η Άλλη Άποψη
Με πρωτοβουλία των Διοικήσεων των σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-Δημοσίου Βέροιας πραγματοποιούμε συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη 7:00μ.μ. στην πλ. Δημαρχείου με αιχμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο ζήτημα της Υγείας-Πρόνοιας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους-συναδέλφισσες συνταξιούχους αλλά και εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες να πάρουν μαζικά μέρος.
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Η υγεία, η πρόνοια δεν είναι εμπορεύματα. Μπορούν και πρέπει να παρέχονται δωρεάν σε όλους χωρίς εξαιρέσεις.