Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ καλούν όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στο μεγάλο, πανελλαδικό, πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα (Σύνταγμα) την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη, 5:00μμ ενάντια στο νέο σφαγείο που ετοιμάζουν στις συντάξεις μας και στο νέο χτύπημα στο δικαίωμα στην υγεία.
Στις 15 Δεκέμβρη απαντάμε μαζικά – αποφασιστικά, δεν τους χαρίσουμε τις συντάξεις μας. Δεν τους χαρίζουμε την υγεία μας. Ζητάμε πίσω ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, τα πληρώσαμε με αίμα.
Αναχώρηση λεωφορείων : Παρασκευή 15 Δεκέμβρη, 8:00πμ από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 2332027419, 2332022097
Συμμετέχουμε στο διήμερο κινητοποιήσεων του Εργατικού Κέντρου Νάουσας ενόψει της απεργίας.
Τετάρτη 13 Δεκέμβρη: συγκέντρωση 10:30πμ, έξω από τον ΟΑΕΔ
Πέμπτη 14 Δεκέμβρη: απεργιακή συγκέντρωση, 10:30πμ στην πλατεία.
Για να μην αφήσουμε τα παιδιά μας χωρίς δικαιώματα. Δε μπορούμε να τα βλέπουμε άνεργα – ανασφάλιστα με μισθούς – χαρτζιλίκι 200 – 300€ και απλήρωτα.