Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Σφυροκόπημα Άγγελου Τόλκα στη Βουλή κατά της κυβέρνησης και των τοπικών Βουλευτών ΝΔ για τα Χιονοδρομικά Κέντρα Ημαθίας: «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

από Η Άλλη Άποψη
Σφυροκόπημα Άγγελου Τόλκα στη Βουλή κατά της κυβέρνησης και των τοπικών Βουλευτών ΝΔ για τα Χιονοδρομικά Κέντρα Ημαθίας: «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

Για πλήρη απουσία στρατηγικής για την ανάπτυξη και την προώθηση των Χιονοδρομικών Κέντρων και συνολικά του εναλλακτικού τουρισμού της Ημαθίας εγκάλεσε την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Στην τοποθέτησή του στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού για τους Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε την σημασία του ΧΚ Σελίου και 3-5 Πηγαδιών για την τοπική οικονομία.

Ειδικά για τα 3-5 Πηγάδια για τρίτη φορά, μετά την κοινοβουλευτική ερώτηση και την ομιλία του στον Προϋπολογισμό, επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση αλλά και στους τοπικούς βουλευτές που κατηγόρησε για αδιαφορία και απαίτησε να δοθούν τα 10,7  εκατομμύρια που έταξε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα θύμισε τί είχε κάνει ο ίδιος κατά τη θητεία του το 2019 ως Υφυπουργός και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε από όλη την Κυβέρνηση να σταματήσει την απαξίωση της Ημαθίας  και από τους κυβερνητικούς βουλευτές Ημαθίας να αναλάβουν έστω και τώρα τις ευθύνες τους. Ασχοληθείτε με τα σημαντικά προβλήματα του νομού μας. Έτσι όπως είχαμε κάνει για την ανάπτυξη επί ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύσαμε το πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν της Νάουσας τόσο με την ένταξη εθίμων στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά όσο και με την παραχώρηση σημαντικών πολιτιστικών μνημείων στον Δήμο».

Καταψήφισε το νομοσχέδιο θέτοντας τις αρχές που πρέπει να υπηρετεί η τουριστική ανάπτυξη για σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Για προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας. Για λογοδοσία στις τοπικές κοινωνίες για την αξιοποίηση όλων των υποδομών που διαθέτουν. Για διαμοιρασμό του πλούτου. Για τη νομιμότητα και τη δημοκρατία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο της ομιλίας.

Έχει διαβαστεί 834 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 616 επισκέπτες και 0 μέλη.