Σάββατο, 01 Νοε, 2025

  • Το Εθνικό Απολυτήριο είναι αιτία πολέμου! Σε θέση μάχης για να εμποδίσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης!
  • ΕΚ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σήμερα στις 9 μ.μ. η συναυλία εργατικής αλληλεγγύης με τους «Κοινούς Θνητούς»
  • ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: Δύο αριστουργήματα του Δάντη.Η Κόλαση και το Νέα ζωή
  • ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ, άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο
  • Ενισχύουμε το ΚΚΕ, ενισχύουμε την πάλη για το δίκιο, για τον Σοσιαλισμό!
  • ΒΕΡΟΙΑ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο προσαχθέντες συνδικαλιστές μετά τη συγκέντρωση που έγινε στο ΑΤ
Το Εθνικό Απολυτήριο είναι αιτία πολέμου! Σε θέση μάχης για να εμποδίσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης!1 ΕΚ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σήμερα στις 9 μ.μ. η συναυλία εργατικής αλληλεγγύης με τους «Κοινούς Θνητούς»2 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: Δύο αριστουργήματα του Δάντη.Η Κόλαση και το Νέα ζωή3 ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ, άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο4 Ενισχύουμε το ΚΚΕ, ενισχύουμε την πάλη για το δίκιο, για τον Σοσιαλισμό!5 ΒΕΡΟΙΑ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο προσαχθέντες συνδικαλιστές μετά τη συγκέντρωση που έγινε στο ΑΤ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

"Μητσοτάκης ή χάος"

Στο δημοσκοπικό ερώτημα «Αν δεχθούμε τη φράση "Μητσοτάκης ή χάος" ως πολιτικό δίλημμα, εσείς τι θα επιλέγατε;», το 42% απαντάει «χάος», Μητσοτάκης το 30%, και «Αλλο» το 28%. Η ερώτηση θυμίζει το «Καραμανλής ή τανκς» και είναι αυταπόδεικτο ότι υπηρετεί τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση του λαού. Οπως αναμενόταν μάλιστα, οι απαντή... Περισσότερα

Σφυροκόπημα Άγγελου Τόλκα στη Βουλή κατά της κυβέρνησης και των τοπικών Βουλευτών ΝΔ για τα Χιονοδρομικά Κέντρα Ημαθίας: «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

από Η Άλλη Άποψη
Σφυροκόπημα Άγγελου Τόλκα στη Βουλή κατά της κυβέρνησης και των τοπικών Βουλευτών ΝΔ για τα Χιονοδρομικά Κέντρα Ημαθίας: «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

Για πλήρη απουσία στρατηγικής για την ανάπτυξη και την προώθηση των Χιονοδρομικών Κέντρων και συνολικά του εναλλακτικού τουρισμού της Ημαθίας εγκάλεσε την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Στην τοποθέτησή του στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού για τους Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε την σημασία του ΧΚ Σελίου και 3-5 Πηγαδιών για την τοπική οικονομία.

Ειδικά για τα 3-5 Πηγάδια για τρίτη φορά, μετά την κοινοβουλευτική ερώτηση και την ομιλία του στον Προϋπολογισμό, επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση αλλά και στους τοπικούς βουλευτές που κατηγόρησε για αδιαφορία και απαίτησε να δοθούν τα 10,7  εκατομμύρια που έταξε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα θύμισε τί είχε κάνει ο ίδιος κατά τη θητεία του το 2019 ως Υφυπουργός και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε από όλη την Κυβέρνηση να σταματήσει την απαξίωση της Ημαθίας  και από τους κυβερνητικούς βουλευτές Ημαθίας να αναλάβουν έστω και τώρα τις ευθύνες τους. Ασχοληθείτε με τα σημαντικά προβλήματα του νομού μας. Έτσι όπως είχαμε κάνει για την ανάπτυξη επί ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύσαμε το πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν της Νάουσας τόσο με την ένταξη εθίμων στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά όσο και με την παραχώρηση σημαντικών πολιτιστικών μνημείων στον Δήμο».

Καταψήφισε το νομοσχέδιο θέτοντας τις αρχές που πρέπει να υπηρετεί η τουριστική ανάπτυξη για σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Για προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας. Για λογοδοσία στις τοπικές κοινωνίες για την αξιοποίηση όλων των υποδομών που διαθέτουν. Για διαμοιρασμό του πλούτου. Για τη νομιμότητα και τη δημοκρατία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο της ομιλίας.

Έχει διαβαστεί 753 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Αρθρογραφία

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1117 επισκέπτες και 0 μέλη.