του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Στις 20 Αυγούστου η συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Ειδική συνεδρίαση ελέγχου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025 και ώρα 15:15 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, για να απαντήσει η Δημοτική Αρχή σε ερωτήματα που θα θέσουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τη λειτουργία του Δήμου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα ή ζητήματα προς απάντηση, να τα καταθέσουν το αργότερο έως την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2025, ώστε να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.