Αποδόσεις που αγγίζουν το 80% καταγράφουν οι μετοχές του χρηματιστηρίου στο α' εξάμηνο του 2026, με τον γενικό δείκτη να «ακμάζει» για 6η διαδοχική χρονιά (+15%). Στην 1η δεκαπεντάδα των κερδοφόρων επιχειρήσεων κυριαρχούν ενεργειακοί, φαρμακευτικοί και κατασκευαστικοί όμιλοι, όπως και μονοπώλια που επενδύουν στην πολεμική βιομηχανία.Τα... Περισσότερα
Στον αγιασμό του 1ου Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης
από Η Άλλη Άποψη
Στον αγιασμό του 1ου Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας, για τη νέα σχολική χρονιά, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονας, βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.
Στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα είναι κοντά τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.
«Περιμένουμε πολλά από εσάς τους μαθητές. Είστε το νέο για την Ημαθία και την χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας τον χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στα γυμνασιόπαιδα, ο κ.αντιπεριφερειάρχης.