Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Στυγνή δολοφονία 19χρονου

από Η Άλλη Άποψη
Στυγνή δολοφονία 19χρονου

Θύμα της οπαδικής βίας και της εγκληματικής δράσης συμμοριών που δρουν στη Θεσσαλονίκη έπεσε, χτες τα ξημερώματα, ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, που δολοφονήθηκε με χτύπημα με μαχαίρι κοντά στη βουβωνική χώρα από άγνωστο άντρα στην περιοχή της Χαριλάου, κοντά στο γήπεδο του Αρη. Το αποτέλεσμα ήταν να του προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία ενώ έχουν χτυπηθεί και δύο φίλοι του 19χρονου, οι οποίοι περπατούσαν μαζί του και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα ατόμων προσέγγισε την παρέα των νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τα θύματα της επίθεσης και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 19χρονου. Οι άλλοι δύο νεαροί έφεραν τραύματα στο κεφάλι, στον θώρακα και τον γλουτό.

Πραγματοποιήθηκαν 15 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος για αρκετά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, όμως τα τελευταία χρόνια είχαν μετακομίσει στη Βέροια, όπου και θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κηδεία του.

Ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν τη δολοφονική επίθεση και απαιτούν τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, εξέδωσαν οι ΠΑΕ Αρης και ΠΑΟΚ αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης.

ΚΚΕ: Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι το ελάχιστο

Σε ανακοίνωσή του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Η αποτρόπαιη πράξη της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την οπαδική βία, αλλά και την εγκληματική δράση διαφόρων συμμοριών στη Θεσσαλονίκη κι αλλού, που οξύνεται το τελευταίο διάστημα, στρεφόμενη και εναντίον της αγωνιστικής δράσης του λαού και της νεολαίας.

Η αποκάλυψη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι το ελάχιστο κι αυτονόητο που πρέπει να γίνει».

  • Αντιπροσωπεία μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ θα καταθέσει σήμερα Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Έχει διαβαστεί 651 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 601 επισκέπτες και 0 μέλη.