Δευτέρα, 30 Νοέ, 2020

  • Ανακοίνωση του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ»
  • Έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Γεωργιάδης.
  • Ούτε λέξη για τις κυβερνητικές ευθύνες
  • ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ!
  • Με το … «γάντι»…
  • Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του υγειονομικού κινήματος για να μην επέλθει κοινωνική καταστροφή
Ανακοίνωση του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ»1 Έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Γεωργιάδης.2 Ούτε λέξη για τις κυβερνητικές ευθύνες3 ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ!4 Με το … «γάντι»…5 Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του υγειονομικού κινήματος για να μην επέλθει κοινωνική καταστροφή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύο κόσμοι…

Δύο κόσμοι…

Εν καιρώ πανδημίας… Από τη μία ο πατέρας που παρακαλά τον υπάλληλο να κόψει το ρεύμα μια ώρα αργότερα για να τελειώσει το μάθημα μαθηματικών το παιδί του (Για την …επιβίωση των μιντιαρχών πρόβλεψαν, για τους ανθρώπους του μόχθου όχι). Από την άλλη ο αντιδήμαρχος που πλήττει στην καραντίνα και αναπολεί την Aston Martin και το σπίτι... Περισσότερα

Συγκέντρωση συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στη Βέροια

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συγκέντρωση συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ  στη Βέροια

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας- Πέλλας, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, η επιτροπή αγώνα ιδιωτικών υπαλλήλων Βέροιας και δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο δημόσιο πραγματοποίησαν σήμερα στις 6.30 μ.μ. συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας. Στους συγκεντρωμένους μίλησε η Γραμματέας του Δ.Σ του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και  Ποτών Ημαθίας- Πέλλας και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Στέλλα Ιακωβίδου. Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της Βέροιας.

Ολόκληρη η ομιλία της Στέλλας Ιακωβίδου

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

βρισκόμαστε σήμερα εδώ και δίνουμε για πολλοστή φορά μαχητικό παρόν, κόντρα στη μεγαλοεργοδοσία και το κράτος της, στην κυβέρνηση και τους δορυφόρους της, σε όλους αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα ξεμπερδεύουν μαζί μας.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ ενώ δεν έχουν κατακαθίσει καλά καλά τα χημικά με τα οποία πότισαν τα παιδιά μας γιατί διεκδικούν το αυτονόητο, το δικαίωμα στη μόρφωση, στο σχολειό που τους αρμόζει, στο δικαίωμα στη ζωή. Δεν κατακάθισαν  και τα χημικά που έριξαν στους υγειονομικούς, σε αυτούς που μέχρι πριν λίγο τους χαρακτήριζαν ήρωες με ποδιές και που αξίωναν ως αμοιβή τους ένα χειροκρότημα στο μπαλκόνι. Γιατροί και νοσοκόμοι, δεν χτυπήθηκαν γιατί διεκδίκησαν κάτι προς όφελος τους αλλά γιατί ζήτησαν τα αυτονόητα προκειμένου να μπορούν να περιθάλψουν τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού.

Και όμως μιλάμε για έξαρση της επιδημίας! Παρόλα τα μέτρα που ο λαός πήρε κατόπιν των οδηγιών από τους ειδικούς, παρόλο που κλείστηκε σπίτι, παρόλα τα μεροκάματα που χάθηκαν, τις δραστηριότητες που έπαψαν προκειμένου να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος, μιλάμε τώρα για έξαρση.

Η υποκρισία περισσεύει όταν μάλιστα αυτοί που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση μας κουνάνε το δάχτυλο  στο όνομα της ατομικής ευθύνης.

Με βάση τη δική τους λογική έχει ατομική ευθύνη αυτός που αρρώστησε και που αρρωσταίνει:

Γιατί εργάστηκε σε ξενοδοχεία που εξυπηρέτησαν τουρίστες που στοιβάχτηκαν σε αεροπλάνα και πλοία έτσι ώστε να μείνουν όσο γίνεται πιο αλώβητα τα συμφέροντα των εφοπλιστών και άλλων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Γιατί πήγε στη δουλειά του με τα ΜΜΜ παστωμένος σα σαρδέλα μαζί με άλλους μεροκαματιάρηδες

Γιατί έστειλε το παιδί του στο σχολείο, σε μια τάξη των 25 παιδιών και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς καν έναν τρόπο να αερίζεται σωστά η αίθουσα.

Γιατί μπήκε στη γραμμή παραγωγής ενός εργοστασίου, ενός χώρου δουλειάς, πλάι πλάι με δεκάδες εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τεστ έτσι ώστε να μπορούν να διαπιστώσουν αν είναι φορείς του ιού ή όχι.

Παραδείγματα  έχουμε πολλά  ,κι εδώ  στην περιοχή  μας,  από  τα εκατοντάδες κρούσματα στα  κονσερβοποιεία. Έγκαιρα  είχαμε  προειδοποιήσει  με ανακοινώσεις  και παρεμβάσεις του  Συνδικάτου  Γ-Τ-Π  Ημαθίας Πέλλας  στους  χώρους δουλειάς , αλλά  και στις αρμόδιες κρατικές  υπηρεσίες  ώστε να ληφθούν άμεσα  και ουσιαστικά μέτρα προστασίας  της υγείας  των εργαζομένων  σ΄ αυτά  τα εργοστάσια. Κάποιοι κατά  συρροή  συκοφάντες – για να  χρησιμοποιήσουμε  και τον ανάλογο  προσδιορισμό  για  τα  εκατοντάδες κρούσματα σ΄αυτούς τους χώρους-   έριξαν την ευθύνη  στους εργαζόμενους. Θαρρείς  και δεν  γνωρίζουμε  ότι η  συντριπτική  πλειοψηφία  των  εργαζομένων  σ΄αυτά είναι  εποχικοί εργαζόμενοι , που  μπορεί να  χάσουν  τα  ψίχουλα του  ταμείου  ανεργίας αν χάσουν έστω κι ένα  μεροκάματο. Είχαμε πολλές  καταγγελίες  στο συνδικάτο εργαζομένων Γ-Τ-Π , που  πιέζονταν  από την εργοδοσία  να πάνε   στη δουλειά  και  να  αποκρύψουν   το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Σύμφωνα όμως με την κυβέρνηση, δεν φταίμε οι εργαζόμενοι και συνολικά ο λαός  μόνο για την έξαρση της επιδημίας. Φταίμε και για την κατάντια της οικονομίας. Δεν είμαστε λέει αρκετά ευέλικτοι, δεν κάναμε αρκετά έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Δεν είναι αρκετές οι περικοπές στις συντάξεις, στην υγεία, στην παιδεία κ.α. Δεν είναι αρκετό το γεγονός ότι πάνω από το 30% του συνόλου των συμβάσεων είναι μερικής απασχόλησης με κάτω από 20 ώρες εργασίας τη βδομάδα. Ότι πάνω από το 50% των νέων συμβάσεων είναι ελαστικής ή προσωρινής απασχόλησης. Δεν φτάνει ότι στην τρέχουσα περίοδο κατά χιλιάδες οι εργαζόμενοι εξαναγκάστηκαν σε αναστολή εργασίας ή σε προγράμματα τύπου ΣΥΝ-εργασία ούτε το ότι οι απολύσεις μόνο το πρώτο εξάμηνο του έτους πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο.

Απαιτούν και επιδιώκουν ακόμη μεγαλύτερο μάτωμα του λαού, νέες δυσβάσταχτες «θυσίες» για τα κέρδη των λίγων και στην ουσία των αχρείαστων. Με  τις προτάσεις  στην έκθεση Πισσαρίδη  έρχεται  να μπει και  η ταφόπλακα στα    τελευταία  εργασιακά  , ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Ένας νέος  σήμερα, που θα μπει στην αγορά  εργασίας,  δεν  θα  ξέρει  αν  πάρει  ποτέ σύνταξη  και  τι  θα πάρει. Θα ξέρει  όμως ότι  θα  δουλεύει  με  ωράρια  λάστιχο , και  με συνθήκες   δουλοπάροικου ,ήλιο  με ήλιο. Και φυσικά κανένας  λόγος  για  να  μπορέσει να σχεδιάσει το μέλλον  του , να κάνει οικογένεια, να έχει ελεύθερο  χρόνο  , που να τον αξιοποιεί  όπως  ονειρεύεται.

Σε αυτήν την λογική όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνει και τον όψιμο προστάτη μας, ψήφισαν δεκάδες νόμους, πέρασαν αμέτρητα διατάγματα μέσα από τα οποία χτύπησαν κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αίμα.

Στην ίδια κατεύθυνση και η σημερινή κυβέρνηση, αξιοποιώντας και τον κορονοιό, κλιμακώνει την επίθεση της. Αφού πήρε τα λεφτά μας και τα μοίρασε στους μεγαλοεπιχειρηματίες μέσα από μια σειρά προγραμμάτων ενίσχυσης, αφού τσάκισε τις εργασιακές σχέσεις, τώρα επιδιώκει να πάει και ένα βήμα παραπέρα. Φέρνει νέο νομοσχέδιο. Ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα στον σταθερό εργάσιμο χρόνο με απελευθέρωση στην ουσία του ωραρίου. Λύνει τα χέρια στους εργοδότες που θέλουν να μας έχουν με ωράρια λάστιχο χωρίς καμία δέσμευση.

Επιδιώκει νέα χτυπήματα στις συνδικαλιστικές μας ελευθερίες. Θέλουν να μας επιβάλλουν σκυμμένα κεφάλια, να πάψουν οι όποιες αντιστάσεις στους χώρους δουλειάς.

Και εμείς τους λέμε ας προσπαθήσουν! Η μοίρα που είχε και ο προηγούμενος νόμος που αφορούσε τις εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις δείχνει τον δρόμο και για όλους τους επόμενους.

Δυστυχώς για αυτούς είμαστε και εμείς εδώ και τους χαλάμε τη σούπα . Είμαστε αποφασισμένοι  να  δημιουργήσουμε  εστίες αντίστασης σε κάθε  χώρο δουλειάς  , σε  κάθε πόλη  , σε  κάθε  χωριό , σε κάθε  γειτονιά.

Δε διαπραγματευόμαστε για το αν και πόσα ακόμη θα χάσουμε. Απαιτούμε εδώ και τώρα!

Πλήρη και σταθερή εργασία, πλήρη και ασφαλή ζωή για όλους.

5μερο, 8ωρο 40ωρο

Ολοκληρωμένο σύστημα δημόσιας, δωρεάν καθολικής παιδείας και υγείας που θα βασίζονται σε επιστημονικό και εργατικό δυναμικό με ολοκληρωμένα δικαιώματα

Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Δωρεάν τεστ για όλους τους εργαζόμενους.

Ακόμη και με αυτά τα δεδομένα όμως κάποιοι αγνοούνται. όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα  δυνάμεις όπως η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ,όχι μόνο απουσιάζουν από τους εργατικούς αγώνες αλλά λειτουργούν και υπονομευτικά. Με εξαίρεση κάποια ίχνη ζωής τους σε ορισμένα γραφεία Δημάρχων, Περιφερειαρχών και κυβερνητικών στελεχών αγνοείται η τύχη τους. Αυτοί είναι κατά τα άλλα οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΓΣΕΕ, στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας  ή όπου αλλού. Ορισμένοι το δήλωσαν άλλωστε. «δεν κάνουμε ενέργειες λόγω του ιού» είπαν. Από τη μία τους καταλαβαίνουμε έμειναν που έμειναν μόνοι τους και γυμνοί στα μάτια των εργαζόμενων, φανταστείτε να κολλήσουν το μικρόβιο του αγώνα και οι μετρημένοι στα δάχτυλα συνάδελφοι που σε ένα βαθμό επηρεάζονται από δαύτους. Από την άλλη όμως θα συνεχίσουμε την πάλη μας έτσι ώστε το οργανωμένο κίνημα να απαλλαχτεί μια και έξω από αυτά τα συνδικαλιστικά παράσιτα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Δεν είμαστε λίγοι, δεν είμαστε αδύναμοι! Το επιβεβαιώνουν αυτό οι αμέτρητοι αγώνες που ξεπηδούν στους χώρους δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Το επιβεβαιώνει η συντριπτική καταδίκη των ναζιστών φασιστών της ΧΑ στην πλειοψηφία των συνειδήσεων του λαού. Χωρίς να υποτιμάμε την αναγκαιότητα να καταδικαστούν με τις πιο βαριές ποινές από τα δικαστήρια, πράγμα που εκφράζουμε και από αυτό το βήμα,  η ουσία είναι καταδικαστούν πρώτα και κύρια στις λαϊκές συνειδήσεις. Και είναι γεγονός. Ο λαός αποφάνθηκε και τους έκρινε ένοχους!

Δεν επαναπαυόμαστε, δεν χαλαρώνουμε. Μπορεί ένα κομμάτι των φασιστών  να τρύπωσε πίσω στο λαγούμι του, όμως η μήτρα που γεννάει τέτοιου είδους κατακάθια παραμένει ζωντανή. Αυτή η μήτρα δεν είναι άλλη από το ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα στο οποίο ζούμε. Και αυτό το σύστημα επειδή έχει φάει τα ψωμιά του, επειδή είναι στριμωγμένο στα σχοινιά , γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο. Όποτε χρειάζεται θα βρίσκει Ρουπακιάδες για να οπλίζει τα χέρια τους και εμείς οφείλουμε να είμαστε και θα είμαστε το τοίχος στο οποίο θα σπάνε τα μούτρα τους.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

ο κορονοιός υπάρχει και είναι ανάμεσα μας. Είμαστε οι πρώτοι που αναδεικνύουμε τα άμεσα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών

Άμεσες προσλήψεις ιατρών και λοιπού προσωπικού, αγορά ιατρικού εξοπλισμού

Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Δωρεάν τεστ για όλους τους εργαζόμενους.

15 άρια  τμήματα στα σχολεία.

Είναι ορισμένα μέτρα ,τα οποία πρέπει  να παρθούν, όχι αύριο, όχι αργότερα,αλλά τώρα.

Σε αντίθεση όμως με τα παραπάνω το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού που ετοίμασε η κυβέρνηση για το 2021 μαρτυράει την πραγματική τους έγνοια. Αφού μοίρασαν στους επιχειρηματικούς ομίλους με διάφορα πακέτα στήριξης πάνω από 20 δις ευρώ τώρα ετοιμάζουν ακόμη περισσότερους φόρους στις πλάτες μας προκειμένου να εξοικονομήσουν ζεστό χρήμα για τους ίδιους κηφήνες.

Με βάση λοιπόν το συγκεκριμένο προσχέδιο αναμένεται για το 2021:

Τα συνολικά ποσά των φόρων να πλησιάσουν τον αστρονομικό αριθμό των 50 δις ευρώ.

Μόνο από τον ΦΠΑ και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης υπολογίζουν σχεδόν 25 δις ευρώ, που θα πέσουν προφανώς στις δικές μας πλάτες.

Και την ώρα που ετοιμάζουν μειώσεις σχεδόν 300 εκατομμυρίων ευρώ  στις δαπάνες για συντάξεις διασφαλίζουν ότι οι διάφορες εταιρείες θα πληρώσουν μόλις το 7,2% της συνολικής μάζας των φόρων.

Οι παραπάνω αριθμοί μαρτυρούν ότι ξέρουν τι και γιατί το κάνουν.

Ο ιός υπάρχει μεν αλλά δεν είναι αυτός η αιτία που για άλλη μια φορά τρίζουν τα γρανάζια της οικονομίας. Το μικρόβιο που ευθύνεται για το ότι  αργοπεθαίνει η κοινωνία μας είναι το ίδιο το σύστημα, είναι το καπιταλιστικό κέρδος. Η αγορά άρχισε να σέρνεται αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο πολύ πριν ξεσπάσει η επιδημία. Για άλλη μια φορά μπούκωσαν από κέρδη μια χούφτα κεφαλαιοκράτες που δεν έβρισκαν πεδίο κερδοφορίας, τρόπο να κινήσουν τα κεφάλαια τους. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από εμάς ότι με αυτό το σύστημα, κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη περίοδος οικονομικής ανάκαμψης όπως αυτή που πρόσφατα διανύσαμε, φέρνει ως συνέχεια νέες κρίσεις, πιο βαθιές πιο τραυματικές. Απλώς ο κορονοιός λειτούργησε ως καταλύτης σε αυτήν την εξέλιξη.

Αυτό είναι μια πραγματικότητα που όσο και αν προσπαθούν να την αλλάξουν δεν μπορούν.   Αυτό είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που για άλλη μια φορά τόσο στην γειτονιά μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή μυρίζει μπαρούτι.

Τα γεράκια του πολέμου διαρκώς ανακατεύουν την τράπουλα, ματοκυλάνε λαούς για το μοίρασμα δρόμων του εμπορίου, πηγών ενέργειας και σφαιρών επιρροής. Το ίδιο κάνουν και στην ανατολική μεσόγειο, στο Αιγαίο. ΝΑΤΟ και Ε.Ε. σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση αλλά και τα άλλα κόμματα του συστήματος έχουν εδώ και καιρό δρομολογήσει τα πράγματα στη λογική της συνδιαχείρισης, θέτοντας κάλπικα διλήματα όπως συνεκμετάλλευση ή πόλεμος.

Την ώρα που ο εργαζόμενος λαός στενάζει από την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων το σχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει 2,5 δις ευρώ μόνο για εξοπλιστικά προγράμματα.  Εξοπλισμοί στην υπηρεσία των λυκοσυμμαχιών που μας έχουν δέσει, στην υπηρεσία των μακελάρηδων που θερίζουν καθημερινά χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Ως οργανωμένο κίνημα απαντάμε και σε αυτές τους τις προθέσεις.  Οι Ταξικές Δυνάμεις, το οργανωμένο κίνημα, ήταν και παραμένουν οι εγγυητές ότι υπάρχει η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Στο χέρι μας είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες αυτές όπου τα δικά μας θα είναι δικά μας. όπου θα ζούμε ειρηνικά με τους λαούς των άλλων χωρών, όπου θα εργαζόμαστε και θα ζούμε ανθρώπινα. Σε μια κοινωνία έξω από σφηκοφωλιές όπως η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Σε μια κοινωνία όπου δεν θα πνίγονται άνθρωποι, δεν θα καίγονται γιατί απλά ορισμένοι δεν θεωρούν κερδοφόρα τα αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα. Σε αυτήν την κοινωνία  θα οργανώνουμε την δουλειά μας, την παραγωγή μας, συνολικά την οικονομία μας με κριτήριο τις ανάγκες μας και όχι τα κέρδη μια μειοψηφίας εκμεταλλευτών.

Δεν είμαστε ρομαντικοί ούτε γραφικοί όπως προσπαθούν ορισμένοι να μας παρουσιάσουν. Αυτό είναι το νέο, το αντικειμενικό το μόνο εφαρμόσιμο και έτσι θα πορευόμαστε. Δεν ανεχόμαστε μια  άρρωστη  πραγματικότητα  για  τους εργαζόμενους  και τα λαϊκά στρώματα   να μας παρουσιάζεται από  την  αστική τάξη και τα δουλικά  της  σαν φυσιολογική , θα παλέψουμε  με όλες  μας τις δυνάμεις να την ανατρέψουμε.

Σε αυτό πιστεύουμε και για αυτό κάθε μέρα θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Τόσο για το νέο νομοσχέδιο όσο και για κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο ζήτημα θα είμαστε απέναντι τους. Βήμα το βήμα, κρίκο τον κρίκο θα δυναμώνουμε, θα οργανωνόμαστε σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά μέχρι την τελική νίκη.

Το κάναμε, το κάνουμε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε γιατί πρέπει, γιατί το θέλουμε γιατί μπορούμε…

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ!

 

 

 

Έχει διαβαστεί 274 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΒΒΔ 4-6 μποφόρ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 2 ως 9 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 3 ως 8 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 167 επισκέπτες και 0 μέλη.