Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών πραγματοποίησε η ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ στις γειτονίες της πόλης

από Η Άλλη Άποψη
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών πραγματοποίησε η ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ στις γειτονίες της πόλης

Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών πραγματοποίησε η ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ στις γειτονίες της πόλης. Τις ομιλίες στις συγκεντρώσεις που έγιναν στο Αγ. Γεώργιο και στις εργατικές κατοικίες έκαναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Τσιουλάκος Δημήτρης και Μάντσιος Νίκος.

Οι ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών στάθηκαν στο κλίμα πόλωσης και αποπροσανατολισμού που επιδιώκουν να κυριαρχήσει όλα τα αστικά κόμματα που παρά τις επιμέρους διαφορές που έχουν στα κρίσιμα και κομβικά ζητήματα τα βρίσκουν. Δηλαδή στον κοινό στόχο να υπάρξει από την επόμενη των εκλογών μια σταθερή αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα υλοποιήσει όλο το αντιλαϊκό πακέτο των κατευθύνσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στις οποίες όλοι είναι δέσμιοι.

 Ενώ τόνισαν ότι ο λαός δεν μπορεί να έχει τα ίδια σχέδια με τους εκμεταλλευτές του και τα κόμματα που τους εκπροσωπούν αλλά πρέπει να τους χαλάσει την σούπα. Να στηρίξει το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές ως μοναδική δύναμη που στέκεται μπροστά στους αγώνες του λάου, που δίνει όλες του τις δυνάμεις για να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα που όλοι μαζί ψηφίζουν. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει πάνω από 50% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάνω από το 70%. Ενώ όλοι μαζί καταψήφισαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για την ελάφρυνση των λαϊκών στρωμάτων όπως την κατάργηση του ΕΦΚ στην ενεργεία και του  ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών.

Γι΄ αυτό το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αποτελεί εκλογικό μονόδρομο στης 21 Μαΐου. Για να βγει ο λαός κερδισμένος από τις κάλπες και να χαράξει το δικό του δρόμο ανατροπής, με το ΚΚΕ περήφανο μπροστάρη και βασικό αιμοδότη όλων των προσπαθειών του. Για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός για τις μάχες που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 6 Μαΐου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Καρατάσιου με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.               

 

Έχει διαβαστεί 764 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 622 επισκέπτες και 0 μέλη.