Κυριακή, 18 Αύγ, 2019

  •  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 21/8
  • ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαράδεκτη κατάσταση των ακτοπλοϊκών γραμμών στη Σαμοθράκη
  • 17/8/1944: Το μπλόκο της Κοκκινιάς
  • Πρωτογενές πλεόνασμα 1,779 δισ. ευρώ ο προϋπολογισμός το πρώτο 7μηνο του 2019
  • 5η Γιορτή Γης από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας
  • Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο στην Παναγία Σουμελά
 Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 21/81 ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαράδεκτη κατάσταση των ακτοπλοϊκών γραμμών στη Σαμοθράκη2 17/8/1944: Το μπλόκο της Κοκκινιάς3 Πρωτογενές πλεόνασμα 1,779 δισ. ευρώ ο προϋπολογισμός το πρώτο 7μηνο του 20194 5η Γιορτή Γης από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας5 Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο στην Παναγία Σουμελά6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συγχαρητήριες επιστολές Νίκου Ουσουλτζόγλου στους νέους βουλευτές

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Συγχαρητήριες επιστολές στους τέσσερις εκλεγμένους βουλευτές του Νομού Ημαθίας έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου. Συγκεκριμένα ο κ. Ουσουλτζόγλου αναφέρει: "Αγαπητές - οι κ. Βουλευτές, σε μια δύσκολη εποχή οι ευχές για επιτυχία αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Εγκάρδιες ευχές από μένα προσωπικά και από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ημαθίας, για δύναμη, αγωνιστικότητα, επιμονή και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

Τα Επιμελητήρια έχουν εδραιώσει μια διαρκή συνεργασία με την πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους άλλους φορείς του τόπου, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτά συνεχίζουν να αποτελούν βασικό σύμβουλο της εκάστοτε κυβέρνησης, σε θέματα εμπορίου, βιομηχανίας και γενικότερα αναπτυξιακής πολιτικής, αποστολή η οποία προσδιορίζεται τόσο από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσο και από μια επιτυχημένη πρακτική πολλών δεκαετιών.

Το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο, όπως ρυθμίζεται με το Νόμο 3419/2005, προσιδιάζει στα ευρωπαϊκά πρότυπα και έδωσε μια νέα και σύγχρονη πνοή στον επιμελητηριακό θεσμό, απαραίτητη για τη συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του και την επιτέλεση του πλούσιου έργου του. Ο Νόμος αυτός καθιερώνει το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το οποίο τηρείται από τα Επιμελητήρια.

Το προσφερόμενο από τα Επιμελητήρια έργο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δράσεων, τόσο γνωμοδοτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα προς την πολιτεία και τις αρχές όσο και προσφοράς υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις - μέλη τους. Σημαντική είναι επίσης και η κοινωνικού χαρακτήρα προσφορά τους.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας είναι πάντα στην διάθεσή σας, προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.

Πιστεύουμε στην αγαστή συνεργασία με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Επιμελητηριακού Θεσμού, καθώς και στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων, που ιδιαίτερα σήμερα αντιμετωπίζει ο παραγωγικός-επιχειρηματικός κόσμος της Ημαθίας".

 

Έχει διαβαστεί 207 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 18 Αυγούστου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 31 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 19 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 121 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά