Η Εθνική Τράπεζα εκτιμά το πρωτογενές πλεόνασμα στο 4,9% του ΑΕΠ για το 2025. Αλλο ένα ματωμένο πλεόνασμα στις πλάτες του λαού, με τα δύο τρίτα της υπεραπόδοσης να προέρχονται από φορολογικά έσοδα, που είναι πάνω από τα αναμενόμενα. Κορωνίδα παραμένουν οι άδικοι έμμεσοι φόροι, με τις εισπράξεις από τον ΦΠΑ να φτάνουν στο ιστορικό 9,5% ... Περισσότερα
Σύμβαση για νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο 5Χ5 του Προμηθέα υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Σύμβαση έργου για την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 του Προμηθέα υπογράφτηκε, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, από το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Στέργιο Διαμάντη, και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ».
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, εγκεκριμένου από τη FIFA, στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 του αθλητικού συμπλέγματος του Προμηθέα, στην περιοχή Εβραίικα Μνήματα, με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης στο γήπεδο τόσο από πλευράς άνεσης όσο και από πλευράς ασφάλειας των αθλητών, υλοποιώντας παράλληλα το ευρύτερο σχέδιο του ΚΑΠΑ και της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε κάθε γωνιά του Δήμου Βέροιας.