Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Συνάντηση του Νίκου Μπέκη με το Δ.Σ των κτηνοτρόφων
από Η Άλλη Άποψη
Την Κυριακή , έγινε συνάντηση του υπoψήφιου Δήμαρχου Νίκου Μπέκη με τους κτηνοτρόφους του Δήμου Βέροιας . Στη συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα αναπτύχθηκε ένας έντονος προβληματισμός για τις επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην κτηνοτροφία και οι κτηνοτρόφοι τόνισαν:
Tην καταστροφική πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης που οδηγεί όχι μόνο στην οικονομική εξαθλίωση και χρεωκοπία τους κτηνοτρόφους, αλλά και στην καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας με τον αφανισμό της κτηνοτροφίας, με αποκορύφωμα την κατάργηση του ελληνικού ποιοτικού φρέσκου γάλακτος .
Tον υποκριτικό χαρακτήρα για στήριξη του πρωτογενή τομέα, ενώ στην πράξη στηρίζουν τα Tτην αδιαφορία των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου παρά τις διακηρύξεις της για Αντιδημαρχία αγροτικών, Γραφείο Κτηνοτροφίας κλπ.
Ο Νίκος Μπέκης τους κάλεσε, με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, σε κοινό αγώνα για την ανατροπή της μέχρι τώρα ασκούμενης πολιτικής σε κυβερνητικό και δημοτικό επίπεδο.
Για ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο του Δήμου με στόχο την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και με κριτήρια την ποιότητα , την απασχόληση , το περιβάλλον σε κοινή συμπόρευση με τους καταναλωτές και τους κοινωνικούς φορείς του δήμου.