«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον πρόεδρου Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κόλλια, είχε στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του Επιμελητηρίου, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας.
Ο κ. Μπαρτζώκας συνεχάρη τον κ. Κόλλια για την πρόσφατη επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην, ούτως ή άλλως, μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του.
Όπως ήταν λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πολύ υψηλή φορολογία και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών. Κοινή διαπίστωση ότι η κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, είναι αφόρητη, για όλους τους κλάδους και πως μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν, για τις επιχειρήσεις, τον πρωτογενή τομέα, αλλά και τις θέσεις εργασίας και την ανεργία. Συμφώνησαν δε, ότι είναι αναγκαία η γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών και η αποσύνδεση των εισφορών από το εισόδημα.
Οι δυο τους, άνθρωποι της ίδιας γενιάς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντική συνεργασία, ενώ ο Τάσος Μπαρτζώκας κάλεσε τον Κωνσταντίνο Κόλλια στην Ημαθία για να γνωρίσει από κοντά τον τόπο και το παραγωγικό δυναμικό του.