του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Συναυλία αλληλεγγύης σήμερα στη Νάουσα
από Η Άλλη Άποψη
Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας διοργανώνουν επίσης το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γεώργιος Βουτυράς», σωματεία και φορείς,στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Νάουσας, με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών του νομού.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα. Παίρνουν μέρος: Το γυναικείο φωνητικό σύνολο The Sweet Hearts, οι Μαίρη Δούτση, Απόστολος Ζαφειρίου, Βιργινία Καραφούσια, Δήμητρα Καραφούσια, Τρύφων Μπάιτσης, Πάνος Παπαδόπουλος και η μαθήτρια Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας Jade Hill.