Σάββατο, 17 Απρ, 2021

  • ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • "Εφυγε" ο Κώστας Γκαβαϊσές
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 16/4
  • Στη διενέργεια 188 rapid tests προχώρησε  ο ΕΟΔΥ στη Νάουσα, εκ των οποίων ένα βρέθηκε θετικό
  • Ανακοίνωση της Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ25 Βέροιας
  • Ο Δήμος Νάουσας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ1 "Εφυγε" ο Κώστας Γκαβαϊσές2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 16/43 Στη διενέργεια 188 rapid tests προχώρησε  ο ΕΟΔΥ στη Νάουσα, εκ των οποίων ένα βρέθηκε θετικό4 Ανακοίνωση της Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ25 Βέροιας 5 Ο Δήμος Νάουσας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Χυδαία ψέματα

Χυδαία ψέματα

Κάθε επιχείρημα, με το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία, είναι και ένας επιπλέον λόγος για τους εργαζόμενους, κυρίως για τους νέους, να το πολεμήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά, με αφετηρία τη μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική Πρωτομαγιάτικη απεργία στις 6 Μάη. Γιατί είναι τόσο... Περισσότερα

Συνέντευξη του ΤΕΟ ΠΑΥΛΙΔΗ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Συνέντευξη του ΤΕΟ ΠΑΥΛΙΔΗ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας

Στο πλαίσιο της ουσιαστικής- ολόπλευρης κάλυψης της προεκλογικής δραστηριότητας παρουσιάζουμε αποκλειστική συνέντευξη του Τέο Παυλίδη υποψήψιου δημοτικού συμβούλου Βέροια με τον συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη

Από τα τερέν του χάντμπολ στα τερέν της πολιτικής. Γιατί;
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε να με φιλοξενήσετε στην εφημερίδα σας. Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στον αθλητισμό, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου κ. Παύλου Παυλίδη και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις ερχόμενες εκλογές του δήμου μας. Κινητήριος δύναμη για την απόφασή μου αυτή είναι η πρόθεσή μου να προσφέρω στην ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών, προβολής και συμφερόντων. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, δημιουργικής δράσης, αλλά και αδιάκοπης προσπάθειας, χαρακτηριστικά γνώριμα σε μένα από τον πρωταθλητισμό. Πάνω από όλα όμως, είναι χώρος προσφοράς. Συνειδητοποίησα πως εδώ που εγώ μεγάλωσα, έπαιξα, ονειρεύτηκα, έκανα οικογένεια, εδώ που ξεκινούν οι αναμνήσεις μου, θέλω να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στους συμπολίτες μου και ειδικά στη νέα γενιά. Ξέρω και αγαπώ κάθε γωνιά αυτής της πόλης. Αυτό με κάνει να θέλω να παλέψω και να κάνω το αδύνατο να γίνει δυνατό, μια όμορφη, σύγχρονη και ανταγωνιστική Βέροια.
Γιατί επέλεξες να κατέβεις υποψήφιος με τον Παύλο Παυλίδη;
Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος με τους «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» έπαιξε ότι ο Παύλος συνέθεσε ένα ψηφοδέλτιο μακριά από κομματικές αποχρώσεις, γιατί το καλό ενός τόπου δεν έχει παρατάξεις και χρώματα. Ο Παύλος είναι ο άνθρωπος –κλειδί που θα φέρει την αλλαγή στη Βέροια, γιατί έχει όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα. Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του, με εμπειρία στα δημοτικά δρώμενα. Ζει μέσα στην καθημερινότητα και τα προβλήματα του τόπου μας, έχοντας τη δυνατότητα να δώσει λύσεις σε αυτά. Είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει την πόλη μας στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Έχει όρεξη, θέληση, μα πάνω απ’ όλα αγάπη για την πόλη μας. Υποχρέωσή μου ως Συνδημότης είναι να συμβάλλω τα μέγιστα, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχεία, ταυτιζόμενος με τη μεθοδικότητα, την οργάνωση, τον σκοπό και στόχο του για ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ».
Επιγραμματικά τι ονειρεύεσαι για τον αθλητισμό στον Δήμο Βέροιας;
Το όνειρό μου είναι ο αθλητισμός να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή όλων μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης και αναγκών. Ο αθλητισμός να προσφέρει ευκαιρίες άθλησης σε όλους τους δημότες. Να είναι εργαλείο ανάπτυξης για τον δήμο, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα μέσω του αθλοτουρισμού. Ονειρεύομαι:
•Το κάθε άθλημα στον χώρο του
•Την ενίσχυση των σωματείων και των συλλόγων με τακτικές επιχορηγήσεις
•Διοργανώσεις όλο το χρόνο σε όλα τα αθλήματα, εγχώριες και διεθνείς
•Την ανάπτυξη των extreme sports, των αθλημάτων βουνού, των παραποτάμιων και παραλίμνιων σπορ
•Εγκαταστάσεις πιο σύγχρονες και ασφαλείς για τα παιδιά μας
•Εργομετρική επιστημονική στήριξη των αθλητών
•Συνεργασίες με άλλους δήμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
Στόχος μου είναι να υλοποιήσω ένα σύγχρονο αθλητικό μοντέλο ανάπτυξης με προτεραιότητα  τον ενεργά αθλούμενο δημότη.
Γιατί κάποιος να σε σταυρώσει;
Θα αποφύγω τις ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι με γνωρίζετε από την πολύχρονη παρουσία μου στον χώρο του χάντμπολ. Εκπροσώπησα την πόλη μας με μεγάλη υπερηφάνεια. Έχω τη Βέροια στην καρδιά μου και για αυτήν αξίζει να αγωνιζόμαστε. Τη ζω καθημερινά. Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά βιώνω και τις αδυναμίες της. Ακούγοντας τα γιατί των ανθρώπων της ονειρεύομαι μια πόλη καθαρή, ασφαλή, φιλική και σύγχρονη. Αγωνίζομαι ελεύθερος από προκαταλήψεις και γεμάτος εμπειρίες, γνώσεις και προπάντων με θέληση προσφοράς. Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις, ανήκω σε αυτούς που διαρκώς μάχονται και προσπαθούν με πίστη και αφοσίωση. Φίλες και φίλοι, με αισθήματα ευθύνης, σεβασμού και προσφοράς, ζητώ την ψήφο σας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Με καταγωγή από τη ΒΕΡΓΙΝΑ, γεννήθηκα στο Μπόχουμ-Γκερθ της Γερμανίας το 1965 και γονείς μου είναι ο Γρηγόριος και η Ευαγγελία Παυλίδη. Είμαι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Θ. Κούτερη και έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Γρηγόρη και τη Σοφία.
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, με ειδικότητα στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ. Εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση.
Από το 1979 έως και το 1994 υπήρξα αθλητής του Χάντμπολ του σωματείου Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κατακτώντας πανελλήνια πρωταθλήματα, κύπελλα Ελλάδος και διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης υπήρξα διεθνής αθλητής στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ανδρών Χάντμπολ. Έκτοτε, υπηρετώ το άθλημα από τη θέση του προπονητή. Έχω διετελέσει προπονητής στον Φίλιππο Βέροιας, στον Ζαφειράκη Νάουσας, στα ΙΕΚ Ξυνή και στις Εθνικές ομάδες Κ18, με πολλές  εγχώριες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Με τις σχολικές ομάδες του Πολυκλαδικού Λυκείου Βέροιας και του 2ου Λυκείου Νάουσας καταφέραμε την 3η και 9η παγκόσμια θέση αντίστοιχα.

 

Έχει διαβαστεί 326 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιά
Κυρίως συννεφιά
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 17 Απριλίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 9 ως 14 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 18 Απριλίου

Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία 9 ως 17 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 395 επισκέπτες και 0 μέλη.