Σάββατο, 20 Σεπ, 2025

  • Στον τίτλο «Δίκαιη Εργασία», στα άρθρα ατελείωτη υπερωρία
  • Οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν τους κυβερνητικούς εκβιασμούς με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της 1ης Οκτώβρη
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Οι τραγικές συνέπειες από την εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων φέρουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης και της ΕΕ
  • ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΪΛ: Επικυρώθηκε ο διορισμός της ως νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
  • 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας 2025: 26,27 και 28 Σεπτεμβρίου
  • Thessaloniki Documentary Festival 2025, με 19 προβολές από την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας
Στον τίτλο «Δίκαιη Εργασία», στα άρθρα ατελείωτη υπερωρία1 Οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν τους κυβερνητικούς εκβιασμούς με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της 1ης Οκτώβρη2 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Οι τραγικές συνέπειες από την εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων φέρουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης και της ΕΕ3 ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΪΛ: Επικυρώθηκε ο διορισμός της ως νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα4 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας 2025: 26,27 και 28 Σεπτεμβρίου5 Thessaloniki Documentary Festival 2025, με 19 προβολές από την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γεράκι...

Γεράκι...

Αρωμα life style προσδίδουν τα αστικά επιτελεία και ΜΜΕ στην επικείμενη άφιξη της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Τις προηγούμενες μέρες μάθαμε τι τρώει, πού διασκεδάζει, αν γυμνάζεται, πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια, όπως και ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τον ελληνικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής, μιας κα... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας: Έχουμε προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή και τον πολίτη!

από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας: Έχουμε προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή και τον πολίτη!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Μπαρτζώκας στην εκπομπή «ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ», με τον Χρήστο Τσαλικίδη και τον Σταύρο Οραΐλογλου, στο ATLAS TV. Η θεματολογία εστίασε στην επικαιρότητα και στα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης, τα οποία έχει λάβει το τελευταίο διάστημα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Παρατίθενται τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του Βουλευτή:

- Στην Ελλάδα έχουμε μια φιλελεύθερη, κεντροδεξιά Κυβέρνηση, η οποία έχει ως προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή. Εφαρμόζουμε πολιτικές με κοινωνικό πρόσημο, θέτοντας πάντα τον κάθε πολίτη, στο επίκεντρο. Ποτέ, τα τελευταία τρία χρόνια και παρά τα μεγάλα προβλήματα, δεν αφήσαμε κανένα μόνο.

- Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να λέμε ότι έχουμε κάνει, όλα όσα είχαμε εξαγγείλει. Και με την ίδια αυτοπεποίθηση, θα αντιμετωπίσουμε και τη διεθνή, ενεργειακή κρίση. Ήδη ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε τα βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα αντιμετώπισης  της από το βήμα της 86ης ΔΕΘ, μέτρα ρεαλιστικά, με κοινωνικό αλλά και αναπτυξιακό πρόσημο.

- Έχουμε καταφέρει να ισχυροποιήσουμε την οικονομία μας και με σύνεση και πείσμα, αλλά και πολλή δουλειά, δημιουργήσαμε αυτά τα χρόνια δημοσιονομικό χώρο. Αυτό το πλεόνασμα το αποδίδουμε πίσω στην κοινωνία, προστατεύοντας ιδιαίτερα τους ευάλωτους, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις και δίνοντας προοπτική για τους νέους μας.

- Ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζει διαχρονικά ένα πολύπλοκο μείγμα προβλημάτων, με κυριότερα την έλλειψη εργατικών χεριών, το αυξημένο κόστος παραγωγής και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Επιδιώκουμε να τους στηρίζουμε συνεχώς, να στεκόμαστε δίπλα τους. Σε αυτή την κατεύθυνση, έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων για τις πρώτες ύλες τους, έχουμε επισπεύσει σημαντικά τον χρόνο καταβολής αποζημιώσεων και συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε για να διορθώσουμε όλες τις χρόνιες παθογένειες.

- Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν το προβάδισμα της ΝΔ, αποτυπώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, τόσο στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως καταλληλότερου Πρωθυπουργού όσο και στη ΝΔ γενικότερα. Αυτή η συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη οφείλεται στην αξιοπιστία μας, στη συνέπεια λόγων και πράξεων μας. Εμείς, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, «δεν χτίζουμε Ανώγεια με τα λόγια μας». Αφήνουμε τα έργα μας να μιλάνε.

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του βίντεο: https://youtu.be/vT4vqBaDNJE

 


Έχει διαβαστεί 575 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 226 επισκέπτες και 1 μέλος.