Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  •  Ανοιχτή Δράση Ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
  • Δ. Κουτσούμπας: Μόνο στον δρόμο της σύγκρουσης με τα κέρδη του κεφαλαίου και τις δεσμεύσεις της ΕΕ μπορεί να ανασάνει ο λαός
  • Δεν αποκλείει επιστροφή στην ΕΕ ο Βρετανός πρωθυπουργός
  • «Γιατί μας γράψανε αυτά τα ποσοστά;»
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  • Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας
 Ανοιχτή Δράση Ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας1 Δ. Κουτσούμπας: Μόνο στον δρόμο της σύγκρουσης με τα κέρδη του κεφαλαίου και τις δεσμεύσεις της ΕΕ μπορεί να ανασάνει ο λαός2 Δεν αποκλείει επιστροφή στην ΕΕ ο Βρετανός πρωθυπουργός3 «Γιατί μας γράψανε αυτά τα ποσοστά;»4 ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ5 Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας   6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας: Θα το φτάσω μέχρι τέλους!

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας: Θα το φτάσω μέχρι τέλους!

Τη διαδρομή για να φτάσουμε στην απόφαση ίδρυσης και άμεσης λειτουργίας, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Βέροια, ανέλυσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά», δίνοντας όλες τις διευκρινίσεις, σχετικά και με τις περαιτέρω ενέργειες.

Ο Βουλευτής ανέφερε ότι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας υπερβαίνει την τοπική εμβέλεια του νομού, καθώς θα εξυπηρετεί και τις όμορες περιοχές, αναλύοντας την πολύπλευρη σημασία του, καθώς θα καθιερώσει την Ημαθία ως πρωτοστάτη της ψυχικής υγείας.

Χωρίς υπεκφυγές και με μεστό λόγο, ο Τάσος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε ότι οδηγός του στο κυνήγι αυτής της επιδίωξης, υπήρξε πάντα το τοπικό συμφέρον των συμπολιτών του και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εξαρχής πίστευε και διεκδίκησε το δημόσιο χαρακτήρα μιας τέτοιας δομής στην Ημαθία, προκειμένου όπως είπε «κανένας συμπολίτης μου να μην είναι αποκλεισμένος από τις υπηρεσίες του. Θέλω όλοι να έχουν πρόσβαση και η εποπτεία και ο έλεγχος του να γίνεται από την Πολιτεία».

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Διοικητής του ΓΝ Βέροιας, κ. Η. Πλιόγκας, ο οποίος έδωσε τις δικές του απαντήσεις, σε ζητήματα που αφορούν το χωροταξικό κομμάτι της υπόθεσης, ξεκαθαρίζοντας ότι «υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και θα αξιοποιηθεί η βέλτιστη λύση για το συμφέρον των συμπολιτών μας», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι διαδικασίες θα γίνουν όπως ορίζει το νομικό πλαίσιο και θα τις τρέξουμε, χωρίς να εστιάζουμε σε «φωνές», που μόνο να αποπροσανατολίσουν θέλουν. Εμείς εστιάζουμε στην αποτελεσματικότητα».

Ο Βουλευτής τόνισε ότι «όλα τα προβλήματα, τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε και οι «τρικλοποδιές», είναι νερό στο μύλο που κρατεί την Ημαθία πίσω. Όσο περνάει από το δικό μου χέρι, δεν θα επιτρέψω σε προσωπικές επιδιώξεις άλλων ή σε οποιοδήποτε άλλο συμφέρον, να μπει εμπόδιο στο συμφέρον και στην πρόοδο των συμπολιτών μου και της Ημαθίας. Η υπόθεση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας θα φτάσει μέχρι τέλους». (Δελτίο Τύπου)

Ο σύνδεσμος για την παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα: https://youtu.be/kzh7mZtUIpg

Έχει διαβαστεί 484 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 405 επισκέπτες και 0 μέλη.