Πέμπτη, 30 Απρ, 2026

  • Ζητούν ποιοτική πρώτη ύλη, ενώ κυβέρνηση και βιομήχανοι πιέζουν το αγροτικό εισόδημα
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Εργατική Πρωτομαγιά
  • Θυμήθηκε τον ... εργάσιμο χρόνο το ΠΑΣΟΚ
  • Το κράτος τρομοκράτης Ισραήλ καταγγέλλεται πως έστησε «παγίδα θανάτου» ανοιχτά της Κρήτης σε στολίσκο που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα
  • Κινητοποίηση αλληλεγγύης σε αρχαιολόγο που κλήθηκε στο Πειθαρχικό
  • ΚΚΕ: «Μίζερη» είναι η πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τον λαό και τον καλεί να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»
Ζητούν ποιοτική πρώτη ύλη, ενώ κυβέρνηση και βιομήχανοι πιέζουν το αγροτικό εισόδημα1 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Εργατική Πρωτομαγιά2 Θυμήθηκε τον ... εργάσιμο χρόνο το ΠΑΣΟΚ3 Το κράτος τρομοκράτης Ισραήλ καταγγέλλεται πως έστησε «παγίδα θανάτου» ανοιχτά της Κρήτης σε στολίσκο που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα4 Κινητοποίηση αλληλεγγύης σε αρχαιολόγο που κλήθηκε στο Πειθαρχικό5 ΚΚΕ: «Μίζερη» είναι η πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τον λαό και τον καλεί να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σκυτάλη

Σκυτάλη

Πρωτομαγιά αύριο, μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη επιθεωρεί τις δυνάμεις της και χαράσσει πορεία. Ο φετινός απεργιακός εορτασμός βρίσκει τους εργαζόμενους στη δίνη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, με τις συνέπειες φορτωμένες στις πλάτες τους από τις κυβερνήσεις και όλα τα αστικά κόμματα που στηρίζουν τους σχεδιασμούς της αστικής τάξης.Η... Περισσότερα

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από υποψήφιες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της , η Γεωργία Μπατσαρά είχε εγκάρδιες συνομιλίες με πολίτες και εμπόρους μικροπωλητές και παραγωγούς, καταγράφοντας τη σημερινή εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τόσο για την προώθηση των προϊόντων τους, όσο και για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στη Βέροια.Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γης και Θαλάσσης Ημαθίας Γιώργο Ουζουνίδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραγωγών λαϊκών αγορών Ημαθίας Γιώργο Τσιλίκα, με τους οποίους αναφέρθηκαν εν συντομία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και έδωσαν αμφότεροι τη διαβεβαίωση πως σύντομα θα ξανασυναντηθούν για να συζητήσουν αναλυτικότερα τα ζητήματα που απασχολούν και να ανταλλάξουν προτάσεις επίλυσής τους.

Μετά την επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Βέροιας, η Υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με τους ανθρώπους του λαϊκού εμπορίου και να καταγράψω προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είμαι χαρούμενη γιατί διαπίστωσα πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς τους να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές, έτσι ώστε να επιλυθούν ζωτικής σημασίας ζητήματα. Είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή να εκφράζονται, προς επίλυση, απλά προβλήματα, όπως είναι η διαγράμμιση των χώρων, που θα ωφελήσει στην εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, αλλά και στη διασφάλιση της νομιμότητας και των σχέσεων μεταξύ των εμπόρων που φιλοξενούνται στους χώρους. Πρέπει ο θεσμός της λαϊκής αγοράς να προστατευτεί και να ενισχυθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε αν είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή της πόλης » κατέληξε η Γεωργία Μπατσαρά.   

Έχει διαβαστεί 341 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 325 επισκέπτες και 0 μέλη.