Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Την Ημαθία θα επισκεφτεί ο Σταύρος Θεοδωράκης
από Η Άλλη Άποψη
Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, θα επισκεφτεί την Ημαθία ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποψήφιος για την Προεδρία του Νέου Φορέα.
Θα αρχίσει την επίσκεψή του από τη Νάουσα, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο ης πόλης στο Δημαρχείο και στη συνέχεια θα συναντήσει δημοσιογράφους και φίλους στο οινοποιείο Δαλαμάρα.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Βέροιας στο Δημαρχείο και στις 19:00 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στον πολυχώρο της Ελιάς, στη Βέροια.